Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Badkamer huren met spoed

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER

Mobiele badkamer hurenHeeft u door een lekkage waterschade in uw badkamer en gaat het lang duren om het op te lossen? Een badkamer huren met spoed is de ideale oplossing waardoor u ’s avonds altijd kunt genieten van een heerlijk warme douche. Bij spoed kunnen wij vaak binnen enkele uren leveren, waardoor u nooit voor een lange tijd zonder sanitaire voorzieningen zit. Ook bij noodopvang bijvoorbeeld na een brand of bij de noodopvang van vluchtelingen is een badkamer huren met spoed een passende oplossing.

 

Badkamer huren met spoed bij lekkage

Een lekkage in uw huis is heel vervelend, maar het wordt nog vervelender als u hierdoor soms enkele weken uw douche niet kunt gebruiken. Door een badkamer huren met spoed is dit probleem snel opgelost. U kunt in onze mobiele badkamer gewoon genieten van een douche zoals u dit gewend bent van thuis. Een ander voordeel is dat u gewoon bij uw huis kunt douchen en niet bij familie of buren aan hoeft te kloppen om gebruik te maken van hun douche. Wij kunnen vaak binnen enkele uren leveren, het probleem is daarmee vaak tijdelijk opgelost. De mobiele badkamer kan vrijwel overal geplaatst worden. U heeft alleen water, stroom- en een afvoer nodig.

Tijdelijke huisvesting

Stel, door een brand is uw huis verwoest. U komt bij uw noodwoning aan, maar hier blijkt geen sanitaire voorziening te zijn? Een badkamer huren met spoed zorgt ervoor dat u vaak binnen enkele uren weer toegang heeft tot sanitaire voorzieningen. Ook bij de noodopvang van vluchtelingen, bijvoorbeeld in kerken, is vaak geen sanitaire voorziening aanwezig. Het is voor deze mensen toch belangrijk dat zij regelmatig van een douche kunnen genieten, zoals iedereen. Een badkamer huren met spoed is de oplossing hiervoor. Hiermee kunnen deze mensen toch regelmatig genieten van een warme douche terwijl zij in afwachting zijn van hun verdere procedure.

Direct een mobiele badkamer huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon