Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Chemische toiletten huren

Afmetingen en specificaties van de chemische toilet

KLIK HIER

Bent u bezig met het organiseren van een festival of evenement? Vergeet dan zeker niet dat op ieder evenement dat georganiseerd wordt sanitaire voorziening een must is. Chemische toiletten huren is een goede oplossing om al uw gasten van een toilet te voorzien. Chemische toiletten passen in ieder hedendaags straatbeeld. Door hun vrolijke zonnig gele kleur zijn onze chemische toiletten perfect inzetbaar op evenementen of festivals.

Chemische toiletten plaatsen

Onze chemische toiletten hebben een capaciteit van 225 liter. Dit wil zeggen dat één cabine ongeveer 50 bezoekers van een toilet kan voorzien. Doordat de chemische toiletten uitgerust zijn met een grote opvangbank, is het niet nodig om deze op het riool aan te sluiten. De chemische toiletten kunnen daarom snel en gemakkelijk geplaatst worden. Ook zijn de chemische toiletten eenvoudig schoon te houden.

Wij beschikken over een zuigwagen. Hiermee kunnen wij aan het einde van de dag de toiletten leeg komen zuigen, zodat zij weer klaar zijn voor een nieuwe dag. Het kan voorkomen dat de toiletten onverwacht toch meer gebruikt worden dan vooraf ingeschat. Wij kunnen dan altijd snel ter plekke zijn om de mobiele toiletten leeg te zuigen.

Chemische toiletten huren festival

Onze chemische toiletten zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik. Hierbij kunt u denken aan de inzet op evenementen of festivals. Wij verhuren chemische toiletten vaak in sets van 6 stuks. Doordat wij over een ruim aanbod van de chemische toiletten beschikken, kunnen wij  ze vrijwel altijd snel uit voorraad leveren.

Naast chemische toiletten huren, kunt u bij ons ook plaskruizen of toiletwagens huren om uw bezoekers van sanitair te kunnen voorzien. Wij zijn totaalleverancier voor festivals en evenementen. Hiermee bedoelen wij dat wij uw festival van veel meer kunnen voorzien dan alleen het sanitair. Wij kunnen uw festival of evenement ook voorzien van onder andere koel– en/of vriesaanhangers, frietwagens, cateringwagens en kassa units. De kassa units kunt u bijvoorbeeld perfect inzetten wanneer u werkt met betaalde toiletten.

Bent u geïnteresseerd in chemische toiletten huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een chemisch toilet huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon