Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Douchecabine

Rentwereld heeft een groot aantal douchecabines. Deze douchecabines zijn perfect voor festivalterreinen. Door hun compacte omvang zijn deze douchecabines makkelijk en snel te plaatsen. De douchecabine is een compacte verplaatsbare en doucheruimte, Deze doet dienst als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing of renovatie niet bruikbaar is.

De douchecabine is voorzien een warmwater boiler van 50 liter. Het enige waarvoor u dient te zorgen is een aansluiting op het waterleiding ( door middel van een buitenkraan), afvoer en elektra.

Douchecabine 160

Een snelle en goedkope manier om tijdelijke extra douches te plaatsen? Onze douchecabines huren zijn hiervoor de ideale oplossing! Door de grote voorraad en korte levertijden kunnen wij de douchecabines te allen tijde snel bij u op locatie afleveren. Voor het plaatsen van de douchecabine is slechts een rioolafvoer en een (koud)watertoevoer nodig.

Douchecabine huren?

Onze douchecabines zijn erg compact en daarom vrijwel overal te plaatsen. Het enige wat u nodig heeft, zijn een rioolafvoer en een (koud)watertoevoer. De douchecabines zijn, indien nodig, makkelijk te verplaatsen met een heftruck. Wanneer u bijvoorbeeld binnenkort de badkamer gaat verbouwen, maar niet bij de buren of familie wilt gaan douchen, is het plaatsen van een douchecabine in uw tuin de ideale uitkomst. Ook voor woningbouwverenigingen die gaan verbouwen is het een perfecte oplossing om onze douchecabines te plaatsen.

Ook wanneer u binnenkort een evenement organiseert, is het ideaal om een douchecabine te huren. Hiermee biedt u een extra service aan de mensen die van de opbouw tot en met de afbouw van uw evenement druk in de weer zijn. Zij kunnen door van de douche gebruik te maken weer fris aan de slag. Wanneer het een sportevenement betreft, kan het zo zijn dat op de locatie van het evenement niet voldoende douches aanwezig zijn. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers toch allemaal kunnen douchen, zonder lang te hoeven wachten, kunt u douchecabines plaatsen. Daarbij worden de vaste douches minder belast.

Doordat wij douchecabines op voorraad hebben, kunt u ons ook bellen in het geval van een spoedgeval. In de meeste gevallen kunnen wij de douchecabine binnen enkele uren bij u op locatie afleveren.

Onze douchecabines

De mobiele douchecabines zijn in onze eigen productiehal gemaakt. Hierdoor kunt u een hoge kwaliteit mobiele douchecabine verwachten. Met de afmetingen van 1,60m x 1,20m x 1,50m zijn de douchecabines compact en vrijwel overal te plaatsen. De douchecabine beschikt over een ingebouwde boiler om het water te verwarmen. In de douche bevindt zich een thermostaatkraan, waarmee u voor uzelf een fijne watertemperatuur kunt bepalen. Daarnaast is er ook plaats om uw kleren en handdoek droog neer te leggen terwijl u aan het douchen bent. Onze mobiele douchecabines zijn voorzien van een ventilator/afzuiging om de dampen die van de douche komen snel af te voeren. In de douche is verlichting aanwezig, hierdoor is het ook mogelijk om ’s avonds of ’s morgens vroeg als het buiten donker is te douchen. Ook bevindt zich in de douchecabine een douchekophouder, waardoor u de douchekop niet zelf vast hoeft te houden. Daarnaast is onze douchecabine voorzien van geïsoleerde wanden, verlichting, een stopcontact en een rioolaansluiting. Door de opbouw van de douchecabine is deze gemakkelijk schoon te houden.

Heeft u interesse in het huren van een douchecabine ? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Bekijk ook onze toiletcabines

KLIK HIER
Douchecabine
© Rentwereld.nl - created by Xpon