Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Evenementen

Mobiele oplossingen huren voor uw evenementen

Wilt u een mobiele oplossing huren voor uw evenement? Dan bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al jaren een begrip als het aankomt op het verhuren van mobiele oplossingen voor evenementen. Dankzij ons zeer brede assortiment kunnen wij u voorzien in vrijwel alle gewenste mobiele oplossingen voor uw evenementen. Door onze centrale ligging kunnen wij u daarnaast in heel Nederland, België en Duitsland van dienst zijn. Onze mobiele oplossingen zijn dan ook altijd direct uit voorraad leverbaar, ook bij spoed.

Bij het organiseren van een evenement komen veel verschillende aspecten kijken. Allereerst wilt u natuurlijk dat het evenementen terrein over de benodigde faciliteiten beschikt, denk hierbij aan kassa-units, kantoor-units, sanitair voorzieningen en hekwerk om het terrein af te zetten. Het voorzien in deze faciliteiten is van belang om van uw evenement een succes te maken.

Naast de algemene faciliteiten mogen foodtrucks en frietwagens ook niet meer ontbreken op evenementen. Een evenement is namelijk pas echt een succes als iedere bezoeker lekker kan eten en kan drinken.

Bekijk hieronder alle producten binnen de categorie ‘evenementen’

Bouwhek met zeil
Frietwagen 4.20
Frietwagen 4.20XL
Kantoor container type 600
Kassa unit 125
Kassa unit 200

Meer informatie over het huren van mobiele oplossingen

Rentwereld heeft een zeer divers assortiment van mobiele oplossingen voor evenementen. Ons assortiment bestaat dan ook uit oplossingen voor zowel de Food & beverage, facilitaire als de benodigde infra voorzieningen.

Het aanbod van onze mobiele oplossingen bestaat onder andere uit:

 • Frietwagens
 • Pitco friteuses
 • Foodtrucks
 • Piaggio Ape
 • Kassa Units
 • Kantoor units
 • Bouwhekken
 • Toiletwagens

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het organiseren van een evenement. In iedere situatie denken wij dan ook graag met u mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Is er bij uw evenementenlocatie bijvoorbeeld onvoldoende of helemaal geen stroom aanwezig? Dan verhuren wij eventueel ook een generator, zodat u uw mobiele oplossingen ook zonder stroomvoorziening kunt gebruiken.

Bij Rentwereld beschikken we over mobiele oplossingen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Al onze mobiele oplossingen zijn tegen scherpe tarieven bij u op locatie te leveren. Ook bij spoed zijn wij altijd bereikbaar, we kunnen in de meeste gevallen al binnen 2 uur bij u op locatie zijn. Bij spoed zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: 085 250 00 57.

Waarom kiezen voor Rentwereld?

 • Centraal gelegen
 • Snelle service
 • Persoonlijk advies
 • Nieuwe materialen
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Wij voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid, elektriciteit, energieprestatie en brandweerstand

Frietwagens

Wilt u graag een frietwagen huren om uw gasten van friet en snacks te voorzien? Geen probleem! Onze moderne frietwagens zijn er in twee varianten, beide zijn voorzien twee mandjes. Afhankelijk van het aantal bezoekers kunnen onze frietwagens 80 tot 225 kg friet per uur afbakken. Bekijk hieronder het overzicht van onze verschillende modellen frietwagens. Heeft u speciale wensen? Dan denken wij graag met u mee, vrijwel alles is bespreekbaar.

Frietwagen 4.20
Frietwagen 4.20XL

Foodtrucks

Foodtrucks zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken als u het over een evenement heeft. Wij verhuren foodtrucks inclusief afzuiging, een 3-deurs rvs koel-werkbank en ledverlichting. Verder kunnen wij de foodtruck volledig naar wens uitbouwen met extra apparatuur. Wilt u bijvoorbeeld friet bakken, smoothies maken, broodjes beleggen of culinaire gerechten bereiden? Ook dan bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Wij komen de foodtruck altijd op de gewenste locatie bij u afleveren, wij bezorgen de foodtrucks door heel Europa!

Piaggio Ape

Wilt u een compacte foodtruck huren met een retro uitstraling? Dan biedt onze Piaggio Ape foodtruck, ook wel een Tuk Tuk, dé oplossing voor uw evenement. Onze Piaggio Ape foodtrucks zijn voorzien van ledverlichting, veel opbergruimte en ze zijn multi-inzetbaar. Heeft u speciale wensen wat betreft het uiterlijk van de foodtruck? Wij kunnen de foodtruck ook voorzien van uw logo, bedrijfsnaam, slogan of zelfs een volledige wrap. Bij Rentwereld denken we dan ook graag met u mee om van uw Piaggio Ape foodtruck een echte eyecatcher te maken.

Reviews van klanten die u voorgingen

Bent u nieuwsgierig naar de mening van klanten die al eens een frietwagen, friteuse, foodtruck, Piaggio Ape, kantoor unit, kassa unit, hekwerk of sanitaire voorzieningen bij Rentwereld gehuurd hebben? Laat u zich dan inspireren door de onderstaande reviews.

Jeroen Kops

Wij hebben voor Openluchtbad Boschbad een snacktrailer laten maken door Rentwereld en hierbij is het contact altijd, ook na de levering, perfect geweest. Snelle respons, goede kwaliteit trailer. Gilbert bedankt en op naar meer evenementen en een mooie zomer 🙂
Camping De Grienduil

Super oplossing, ontploft douchegebouw van de camping en binnen enkele uren meteen drie complete badkamers hier staan. Super!!!
Maarten Vw

Goede ervaringen met Rentwereld, bij het ophalen van de douche unit zag deze er mooi schoon uit. Omdat er op mijn auto een 7 polige stekker zat konden we de aanhanger niet direct aansluiten. Gilbert ging een verloop halen maar zag opeens dat er al een verloop achter mijn 7 polige stekker zat. In een minuut had hij de stekker eraf gedraaid (was mij nog nooit gelukt) en had hij de douche aanhanger aangesloten.
Bij het plaatsen van de douche unit bij ons huis (in het donker achteruit rijdend) had ik iets over het hoofd gezien waardoor ik een kleine schade had gemaakt in de buitenwand van de unit. Bij het inleveren heeft Sven eea bekeken en aangegeven dat de reparatie middels polyester plamuur te herstellen was. Ondanks dat ik de douche unit maar 1 week heb gehuurd bracht hij geen extra kosten in rekening voor de schade.
Al met al een top bedrijf met een goede service. Als ik weer wat nodig heb, weet ik jullie te vinden!
Kaatje Floren

Ik ben geholpen door zeer vriendelijk personeel van Rentwereld met mijn verkoopwagen. Zij toonden zich behulpzaam bij het aansluiten van een gasaansluiting en dachten met me mee over het plaatsen van een disselbak. De medewerkers geven onderlegd advies, hun eigenbelang is ondergeschikt aan de beste oplossing voor de klant. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug.

Pitco Friteuses

Maakt u liever gebruik van een losse friteuse? Dan kunt u bij ons ook een professionele Pitco friteuse in frame huren voor uw evenement. Ook onze frietwagens zijn uitgerust met Pitco friteuses. Deze friteuses zijn van hoge kwaliteit en hebben een bovengemiddelde bakcapaciteit, goed rendement en uitstekend bakresultaat. Onze friteuses zijn eventueel ook leverbaar inclusief gasflessen. Bekijk hieronder het overzicht van onze verschillende modellen.

Kassa Units

Heeft u behoefte aan een kassa unit, om bijvoorbeeld kaartjes, munten of bonnen te verkopen? Dan zijn onze kassa units een goede oplossing. Wij hebben diverse maten kassa units, zo hebben wij units met een enkel of een dubbel verkoopraam en zijn onze units beschikbaar voor 1 of 2 personen. Door het gebruik van kassa units is zowel de medewerker als het geld veilig en droog. Bekijk hieronder het overzicht van onze verschillende mobiele kassa units.

Kassa unit 125
Kassa unit 200

Kantoor Units

Onze kantoor units zijn multifunctioneel inzetbaar voor evenementen. Zo kunt u onze kantoor units inzetten als een EHBO-post, een (nood-)kantoor, een artiestenkleedkamer, een kantine of voor beveiliging. De kantoorunits van Rentwereld zijn voorzien van verlichting, ramen met een rolluik en stopcontacten. Wij bezorgen onze mobiele oplossingen altijd bij u op locatie.

Kantoor container type 600

Bouwhekken

De inzet van bouwhekken bij evenementen is zeer belangrijk. Allereerst kunt u op deze manier voorkomen dat onbevoegde personen het evenemententerrein betreden. Daarnaast is het voor uw vergunning belangrijk om het specifieke gebied af te zetten. Op deze manier kunt u overlast voor de buurtbewoners voorkomen. Ook voor privacy redenen, bijvoorbeeld bij toiletten, kleedruimten en EHBO-posten kunnen bouwhekken worden ingezet.

Bouwhek met zeil

Toiletwagens en/of -cabines

Op ieder evenement is goede sanitaire voorziening van groot belang. De makkelijkste manier om uw bezoekers van een toilet te voorzien, is om een toiletwagen of -cabine te huren. Deze mobiele sanitaire voorziening zal worden bezorgd op de door u gewenste locatie. Onze toiletwagens zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. Wilt u met spoed een toiletwagen of toiletcabine huren? Rentwereld is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 085 250 00 57. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 2 uur op de gewenste locatie zijn.

Luxe Toiletwagen 2.4
Luxe Toiletwagen 6.5
Toiletwagen 2.4
Toiletwagen 5.2
Toiletwagen 5.7

Interesse in het huren van een mobiele oplossingen voor uw evenement?

Heeft u een specifieke vraag over een van onze mobiele oplossingen? Neem dan gerust contact op met ons! Bel ons direct op: 085 250 00 57 of stuur een e-mail aan: info@rentwereld.nl. Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar!

Wilt u direct een van onze producten aanvragen? Vul dan het onderstaande offerte formulier in!

Gratis offerte aanvragen

© Rentwereld.nl - created by Xpon