Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Festival sanitair

Afmetingen en specificaties van de toiletwagen

KLIK HIER

Festival sanitair

Op alle evenementen, zoals festivals, is sanitaire voorziening uitermate belangrijk. Rentwereld kan u voor zowel grote als kleine evenementen van voldoende festival sanitair. Onze toiletwagens, plaskruizen en kassa units zijn gemakkelijk te plaatsen op alle evenementen en festivals. Wij beseffen maar al te goed dat een toiletbezoek voor uw bezoekers moet voelen alsof zij thuis een toiletbezoek brengen. Wij hebben diverse mooie en degelijke toiletwagens en plaskruizen in ons assortiment. Daarnaast kunt u bij ons ook een kassa unit huren om de bezoekers toegang tot het toilet te kunnen verlenen, wanneer de toiletten op uw festival betaald zijn.

Festival sanitair toiletwagens

Onze toiletwagens zijn voorzien van moderne toiletten en urinoirs om het toiletbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. De toiletten in de toiletwagen hebben een automatische spoelfunctie. In onze toiletwagen is een dames en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. Onze toiletwagens zijn gemakkelijk schoon te maken door hun slim doordachte indeling. In de vloer is een afwateringrooster waardoor de vloer eenvoudig met een tuinslang of hogedrukreiniger te reinigen is.

Festival sanitair plaskruizen

Naast toiletten kunt u bij ons ook plaskruizen huren. Plaskruizen zijn ruimtebesparend, omdat het 4 urinoirs in 1 zijn, daardoor kan de wachtrij voor de toiletwagen voorkomen worden.  Door de kortere wachttijden kunt u wildplassen op uw festival beter voorkomen. Onze plaskruizen hebben een grote capaciteit, namelijk 450 liter, dit zijn ongeveer 1500 plasbeurten. De plaskruizen zijn overal te plaatsen, gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig schoon te houden.

Kassa units

Wanneer u op uw festival werkt met betaalde toiletten kunt u bij ons ook een kassa unit huren om de gasten toegang tot het festival sanitair te verlenen of stempels wanneer betaald is.

Wij kunnen de toiletwagens, plaskruizen en kassa units door heel Europa op locatie bezorgen. Wij zullen u bij de aflevering de nodige uitleg geven, zodat u ervan verzekerd bent dat de bezoekers van uw evenement een fijne toiletervaring zullen hebben. Wij kunnen u voorzien van al het nodige festival sanitair.

Meer informatie over:

Direct een toiletwagen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon