Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Festivaltoiletten

Afmetingen en specificaties van de festival toiletten

KLIK HIER

Wanneer u een evenement of festival organiseert zult u altijd rekening moeten houden met de sanitaire voorzieningen. Omdat festivals vaak op een afgesloten terrein plaatsvinden, zullen er extra toiletten geplaatst moeten worden. Bij grote festivals is het verstandig om voor onze festivaltoiletten te kiezen, deze toiletten zijn compact en hebben een grote capaciteit. Doordat wij er heel veel in korte tijd kunnen plaatsen, kunt u het toiletbezoek voor uw festivalbezoekers zo aangenaam mogelijk maken. Onze hippe gele toiletten misstaan daarom op geen enkel festival.

Festivaltoiletten schoonmaken

Onze festivaltoiletten hebben een capaciteit van 225 liter. Dit wil zeggen dat één cabine ongeveer 50 bezoekers van een toilet kan voorzien. Door het plaatsen van veel toiletten zullen bezoekers zich verspreiden over meerdere cabines. Dit zal er voor zorgen dat de toiletten minder vervuilen. De cabines zijn van kunststof en daarom gemakkelijk schoon te houden.

Direct festivaltoiletten huren

Wilt u direct festivaltoiletten huren? Bekijk de specificaties of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Geef direct aan hoeveel bezoekers u verwacht en hoe groot uw festival terrein is. Wij kunnen meedenken in het efficiënt plaatsen van de toiletten.

Wilt u festival bezoekers of uw crew en artiesten een toiletervaring bieden zoals thuis? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze mobiele toiletwagens.

Direct een festival toilet huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon