Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Foodtruck huren zonder personeel

Afmetingen en specificaties van de foodtruck

KLIK HIER

Altijd al eens met een foodtruck willen deelnemen aan een foodtruckfestival, maar heeft u geen eigen foodtruck? Een foodtruck huren zonder personeel is de perfecte oplossing voor u. Op deze manier kunt u ondervinden of het deelnemen aan een foodtruckfestival iets voor u is, zonder een foodtruck te hoeven kopen.

Foodtruck huren zonder personeel voor foodtuckfestival

Dat er een foodtruckhype gaande is dat zal geen nieuws zijn. Overal worden foodtruckfestivals georganiseerd, waar veel bezoekers op afkomen. Bij ons kunt u een foodtruck huren zonder personeel. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u wilt weten of het iets voor u is om deel te nemen aan een foodtruckfestival of wanneer u nog twijfelt over het kopen van uw eigen foodtruck. In overleg kunnen wij de binnenkant van de foodtruck aanpassen naar wens, zodat u hem kunt inzetten voor het bereiden van alle gerechten die u wilt. Van friet tot culinaire gerechten. Wij verhuren de foodtruck zonder personeel. U kunt dus zelf in de foodtruck werken en daardoor met omzet creëren. Wij bezorgen de foodtruck op de door u gewenste locatie.

Foodtruck huren zonder personeel voor feest of evenement

Organiseert u binnenkort een evenement? Of geeft u binnenkort een feestje? Dan kunt u bij ons een foodtruck huren zonder personeel. Een foodtruck heeft net een wat leukere uitstraling dan de reguliere frietkar of cateringwagen. Daardoor is hij extra leuk om neer te zetten op uw evenement of feest. Wij verhuren de foodtruck zonder personeel. U kunt dus zelf het voedsel bereiden en uitdelen. Wij komen de foodtruck bezorgen bij u op locatie. Bij de aflevering krijgt u de nodige uitleg, zodat u uw gasten van een lekkere maaltijd kunt voorzien.

Heeft u interesse in een foodtruck huren zonder personeel? Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een foodtruck huren zonder personeel?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon