Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Foodtruckfestival

Afmetingen en specificaties van de foodtruck

KLIK HIER

Als u aan een foodtruckfestival denkt dan denkt u waarschijnlijk als allereerst aan eten. Daarnaast zult u denken aan de leuke wagens die op dit festival staan om u dit eten te verkopen. Lijkt het u ook zo ontzettend leuk om een keer met een foodtruck op een foodtruckfestival te staan?

Foodtruck huren voor foodtruckfestival

Wanneer u eens wilt uitproberen of het iets voor u is om met een foodtruck deel te nemen aan een foodtruckfestival, is het een ideale oplossing om hiervoor een foodtruck te huren. Hierdoor zit u nergens aan vast en kunt u na één keer alsnog besluiten dat het niets voor u is, zonder dat u daarvoor veel kosten heeft moeten maken. Daarnaast kan het ook zijn dat u vaker deelneemt aan foodtruckfestivals, maar uw eigen foodtruck onderhoud nodig heeft. U kunt dan voor een keer een foodtruck huren om toch deel te kunnen nemen aan festivals. Ook kan het tijdens het festivalseizoen geregeld voorkomen dat er twee (grote) foodtruckfestivals op de zelfde dag(en) plaatsvinden. Wanneer u op allebei aanwezig wilt zijn, maar slechts één foodtruck heeft is het een perfecte oplossing om eenmalig een extra foodtruck te huren en zo alsnog aan beide festivals deel te nemen en de omzet zo vergroten.

De foodtruck

De foodtruck die u bij ons huurt is altijd netjes afgewerkt. Er is een 3-deurs rvs koel-/werkbank aanwezig in de truck. Daarnaast zijn ook de wanden in de foodtruck met rvs afgewerkt en is de toonbank ook van rvs. Over de gehele achterkant van de foodtruck is een afzuiging aanwezig. Standaard is dit alles wat er aanwezig is in de foodtruck. Wij kunnen de foodtruck daarom volledig naar uw wens ombouwen. Alles wat u wenst kan in overleg in de truck geplaatst worden. Zo kunt u de foodtruck gebruiken om friet te bakken, smoothies te maken, broodjes te verkopen of zelfs om culinaire gerechten te bereiden. Twijfelt u of de toepassing die u wenst mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u interesse in een foodtruck huren? Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een foodtruck huren voor een Foodtruckfestival?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon