Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Foodtrucks

Hieronder vindt u een overzicht van onze speciale foodtruck. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dit kan gemakkelijk en vrijblijvend via ons offerte formulier.

Foodtruck

Offerte?

Offerte!

Vragen?

Bel direct!
Zonder reclame en zonder personeel!

Vraag naar de mogelijkheden!

Afmetingen
De afmetingen van onze foodtruck:
Lengte: 440cm

Gewichten
Gewicht: +- 2200 kg

Stroomvoorziening
Onze foodtruck werkt op een normaal 230v stopcontact voor de verlichting, koeling en afzuiging. Geen stroom in de buurt? Huur onze generator.

Veiligheid
– Gekeurde brandblusser
– Blusdeken

Tip
Bij grote evenementen is extra koeling vaak handig. Een handige oplossing hiervoor is onze koelaanhanger of koelcel!

Uitrusting Foodtruck
– Aansluitkabel 230v
– Veel opbergruimte
– 3 deurs rvs koelwerkbank
– Wanden met RVS afgewerkt
– RVS toonbank
– Gietvloer
– Led interieurverlichting
– Grote afzuiging
– Zo gebouwd dat deze foodtruck multi inzetbaar is.

Koeling Foodtruck
– 3 deurs rvs koelwerkbank

Beschikbaarheid
Bel ons direct om voor de beschikbaarheid van deze foodtruck: 085 250 00 57

Onze foodtrucks hebben geen reclame, u kunt de foodtruck dus volledig onder uw eigen bedrijfsnaam inzetten.

Kosten foodtruck huren
U kunt dit type foodtruck huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan.

Foodtruck huren

Dat foodtruckfestivals een hype is, zal geen nieuws zijn. Door heel Nederland heen worden ontzettend veel foodtruckfestivals georganiseerd van groot tot klein. Lijkt het u ook zo leuk om eens deel te nemen aan een foodtruckfestival met een eigen foodtruck? Een foodtruck huren kan u hiervoor veel kosten besparen en extra omzet creëren. Wij verhuren de foodtruck namelijk zonder personeel. Op deze manier hoeft u zelf geen foodtruck te kopen en kunt u dus eens uitproberen of het iets voor u is. U kunt natuurlijk ook een foodtruck huren voor op een feestje of ter vervanging van uw eigen foodtruck.

De foodtruck

De foodtruck die u bij ons huurt is altijd netjes afgewerkt. Er is een afzuiging aanwezig over de hele achterkant van de foodtruck. Daarnaast is er een 3-deurs rvs koel-/werkbank. De foodtruck is aan de binnenkant voorzien van ledverlichting. De wanden in de foodtruck zijn met rvs afgewerkt en ook de toonbank is van rvs. Dit is wat er standaard in de foodtruck aanwezig is. Wij kunnen de foodtruck volledig naar uw wens ombouwen. Alles wat u wenst kan in de kar. Zo kunt u de kar bijvoorbeeld gebruiken om friet te bakken, smoothies te maken, broodjes te maken of culinaire gerechten te bereiden. Twijfelt u nog of de toepassing die u wenst mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Waarom een foodtruck huren?

Er zijn talloze goede redenen om een foodtruck te huren. U kunt zoals eerder geschreven zelf eens een keer deel willen nemen aan een foodtruckfestival, om zo uit te vinden of het iets is dat u vaker wilt doen. Het kan ook zo zijn dat u wel een eigen foodtruck heeft, maar deze onderhoud nodig heeft. U kunt dan bij ons een foodtruck huren zonder personeel om toch deel te nemen aan zo veel mogelijk foodtruckfestivals. Ook wanneer u niet kunt kiezen tussen twee festivals is het ideaal om voor één keer een extra foodtruck bij te huren, zodat u op beide festivals aanwezig kunt zijn. Ook voor andere evenementen of feesten kunt u de foodtruck huren. Wij komen de foodtruck altijd op de gewenste locatie afleveren.

Heeft u interesse in een foodtruck huren? Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© Rentwereld.nl - created by Xpon