Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Bereikbaar

  085 250 00 57

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Bereikbaar

  085 250 00 57

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Foodtrucks

Hieronder vindt u een overzicht van onze speciale foodtruck. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dit kan gemakkelijk en vrijblijvend via ons offerte formulier.

Foodtruck

Offerte?

Offerte!

Vragen?

Bel direct!
Zonder reclame en zonder personeel!

Vraag naar de mogelijkheden!

Afmetingen
De afmetingen van onze foodtruck:
Lengte: 440cm

Gewichten
Gewicht: +- 2200 kg

Stroomvoorziening
Onze foodtruck werkt op een normaal 230v stopcontact voor de verlichting, koeling en afzuiging. Geen stroom in de buurt? Huur onze generator.

Veiligheid
– Gekeurde brandblusser
– Blusdeken

Tip
Bij grote evenementen is extra koeling vaak handig. Een handige oplossing hiervoor is onze koelaanhanger of koelcel!

Uitrusting Foodtruck
– Aansluitkabel 230v
– Veel opbergruimte
– 3 deurs rvs koelwerkbank
– Wanden met RVS afgewerkt
– RVS toonbank
– Gietvloer
– Led interieurverlichting
– Grote afzuiging
– Zo gebouwd dat deze foodtruck multi inzetbaar is.

Koeling Foodtruck
– 3 deurs rvs koelwerkbank

Beschikbaarheid
Bel ons direct om voor de beschikbaarheid van deze foodtruck: 085 250 00 57

Onze foodtrucks hebben geen reclame, u kunt de foodtruck dus volledig onder uw eigen bedrijfsnaam inzetten.

Kosten foodtruck huren
U kunt dit type foodtruck huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan.

Foodtruck huren

Altijd al eens met een foodtruck willen deelnemen aan een foodtruckfestival, maar heeft u geen eigen foodtruck? Een foodtruck huren is de perfecte oplossing voor u. Op deze manier kunt u ondervinden of het deelnemen aan een foodtruckfestival iets voor u is, zonder een foodtruck te hoeven kopen. U kunt natuurlijk ook een foodtruck huren voor op een feestje of ter vervanging van uw eigen foodtruck.

De foodtruck

De foodtruck die u bij ons huurt is altijd netjes afgewerkt. Er is een afzuiging aanwezig over de hele achterkant van de foodtruck. Daarnaast is er een 3-deurs rvs koel-/werkbank. De foodtruck is aan de binnenkant voorzien van ledverlichting. De wanden in de foodtruck zijn met rvs afgewerkt en ook de toonbank is van rvs. Dit is wat er standaard in de foodtruck aanwezig is. Wij kunnen de foodtruck volledig naar uw wens ombouwen. Alles wat u wenst kan in de kar. Zo kunt u de kar bijvoorbeeld gebruiken om friet te bakken, smoothies te maken, broodjes te maken of culinaire gerechten te bereiden. Twijfelt u nog of de toepassing die u wenst mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Waarom een foodtruck huren?

Dat foodtruckfestivals een hype is, zal geen nieuws zijn. Door heel Nederland heen worden ontzettend veel foodtruckfestivals georganiseerd van groot tot klein. Er zijn talloze goede redenen om een foodtruck te huren. U kunt zoals eerder geschreven zelf eens een keer deel willen nemen aan een foodtruckfestival. Het kan ook zo zijn dat u wel een eigen foodtruck heeft, maar deze onderhoud nodig heeft. U kunt dan bij ons een foodtruck huren om toch deel te nemen aan zo veel mogelijk foodtruckfestivals. Ook wanneer u niet kunt kiezen tussen twee festivals is het ideaal om voor één keer een extra foodtruck bij te huren, zodat u op beide festivals aanwezig kunt zijn. Ook voor andere evenementen of feesten kunt u de foodtruck huren. Wij komen de foodtruck altijd op de gewenste locatie afleveren. Naast de foodtruck festivals kunt u de foodtruck ook huren voor een feestje bij u thuis. Een foodtruck heeft toch een leukere uitstraling dan een standaard frietwagen!

Foodtruck huren zonder personeel

Wij verhuren onze foodtrucks zonder personeel. Dit wil zeggen dat u zelf verantwoordelijk bent voor de bemanning van de foodtruck. Hierdoor kunt u hem voor alle toepassingen inzetten. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt ervaren hoe het is om op een foodtruckfestival te staan. Wanneer uw eigen foodtruck onderhoud nodig heeft kunt u door een foodtruck huren toch deelnemen aan de festivals en toch de gebruikelijke omzet creëren. Ook voor uw feestje of partijtje kunt u een foodtruck huren zonder personeel. U kunt dan zelf uw gasten van een lekkere maaltijd voorzien.

Prijs voor een foodtruck huren

Wij verhuren onze foodtruck altijd tegen de scherpst mogelijk prijs. Allereerst hangt de prijs voor een foodtruck huren af van de periode dat u de foodtruck wilt huren. Een andere factor die meeweegt in de prijs voor een foodtruck huren is de locatie waar wij de foodtruck af moeten leveren. Wij bezorgen de foodtrucks voor u op alle locaties door heel Europa. Als laatst is de prijs voor een foodtruck huren uiteraard ook afhankelijk van welke toepassing de foodtruck krijgt. Dit bepaalt natuurlijk welke materialen er allemaal in de foodtruck ingebouwd moeten worden.

Heeft u interesse in een foodtruck huren? Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© Rentwereld.nl - created by Xpon