Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Frietkar huren?

Afmetingen en specificaties van de frietkar

KLIK HIER

Op elk evenement kunt u eten halen, maar friet blijft nog altijd het meest populair op festivals. Rentwereld heeft meerdere moderne frietkarren die u kunt huren voor uw evenement. Naast een frietkar kunt u natuurlijk ook onze koelaanhanger huren om de producten goed vers te houden! Een snackwagen huren kan met of zonder personeel. I.p.v. een frietkar huren kunnen wij ook tegen een percentage van de omzet op uw festival de friet verzorgen. Zo heeft u niet het risico en hoeft u het personeel niet te verzorgen. Wij nemen alles voor u uit handen.

Frietkar huren particulier

Of u nu een bruiloft heeft, een verjaardagsfeest, een geslaagd feest of er is iemand zoveel jaar getrouwd, een feest is pas echt af met een frietkar! U kunt bij ons een frietkar huren met of zonder personeel. Wanneer u ervoor kiest een frietkar te huren zonder personeel zullen wij de frietkar bij u op locatie bezorgen. U krijgt van ons uitleg over de werking van de frietkar en daarna kunt u zelf uw gang gaan. Het is uiteraard ook mogelijk een frietkar te huren met personeel! Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en wij maken de frietkar weer schoon!

Bent u op zoek naar een moderne frietwagen die niet ouder is dan 2 jaar? Wilt u direct een frietkar huren of meer informatie over het huren van een frietkar? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over de huur mogelijkheden van onze frietkarren.

Direct een frietkar huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon