Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Frietwagen huren zonder personeel

Afmetingen en specificaties van de frietwagens

KLIK HIER

Frietwagen huren zonder personeel - RentwereldWilt u een frietwagen huren zonder personeel? Doordat wij beschikken over ruim aanbod frietwagens is er bij ons altijd de mogelijkheid om één of meerdere frietwagens te huren zonder personeel. Er zijn in Nederland weinig aanbieders waar u een frietwagen zonder personeel kunt huren. Onze frietkarren zijn strak en modern ingericht en eenvoudig schoon te houden.

Frietwagen huren zonder personeel voor uw festival

Een festival is geen festival zonder frietwagen. Wij zijn zeer ervaren in het verhuren van frietwagens aan evenementen. Wij denken daarom graag met u mee over het aantal frietwagens dat u nodig heeft tijdens het evenement. Een frietwagen huren zonder personeel geeft u de mogelijkheid om extra omzet te genereren. Er wordt een duidelijke beschrijving op papier bijgeleverd waardoor het gebruik van de frietwagens zeer eenvoudig is. Mocht er onverhoopt toch iets niet lukken zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor service.

Frietwagen huren voor uw cafetaria

Gaat u uw cafetaria verbouwen en wilt u toch u klanten kunnen blijven bedienen? Bij Rentwereld kunt u een frietwagen huren zonder personeel. Zo kunt u uw eigen personeel in onze frietwagen zetten en zal dit voor uw klanten vertrouwd zijn. U kunt onze frietwagen ook inzetten tijdens drukke periodes of evenementen. Ook is het mogelijk onze frietwagen (tijdelijk) in uw eigen huisstijl te bestickeren.

Frietwagen huren zonder personeel voor een langere periode

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom u een frietwagen wilt huren voor een langere periode. Vanwege ons ruime aanbod frietwagens bieden wij ook de mogelijkheid om een frietwagen zonder personeel te huren voor langere periode. Neem vrijblijvend contact op om uw ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op de juiste wijze adviseren.

Direct een frietwagen huren zonder personeel?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon