Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Frietwagen huren voor een tuinfeest?

Afmetingen en specificaties van de frietwagen

KLIK HIER

Friet doet het altijd goed op een feest. Denk aan een verjaardagsfeest of geslaagd feest. Vaak komt de vraag ‘zullen we een frietwagen huren?’  Vaak denkt men dat het duur is om een frietwagen te huren voor uw tuinfeest of evenement. Niets is minder waar! Een frietwagen huren is zeer betaalbaar, wij nemen al het werk met betrekking tot snacks en friet uit handen. Uw gasten kunnen lekker genieten van de snacks en u staat niet zelf in de keuken. Uit ervaring blijkt dat uw gasten er nog lang over napraten en het vaak een aangename toevoeging van uw feest vinden.

Frietwagen huren voor een evenement

Rentwereld.nl heeft al vele jaren ervaring in het verhuren van frietwagens voor evenementen. Een frietwagen voor evenementen van 100 tot 15000 bezoekers is voor ons geen probleem. Doordat wij beschikken over meerdere frietwagens zijn wij in staat om grote en kleine evenementen te voorzien van frietwagens. Naast het huren van een frietwagen, beschikken wij ook over eigen koel –en vrieswagens. Dus ook op zomerse dagen kunnen wij verse producten serveren en hoeft u zich over de hygiëne geen zorgen te maken.

Een frietwagen huren kan op verschillende manieren, wij zullen met u meedenken om een passend concept te bedenken voor uw evenement. De frietwagen kunt u huren met of zonder personeel. Wij beschikken over ervaren mensen die uw evenement tot een succes maken.

Wilt u direct een frietwagen huren of meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over de huur mogelijkheden van frietwagens.

Direct een frietwagen huren voor een tuinfeest?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon