Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Frietwagen kopen

Moderne frietwagens

Hieronder vindt u het meest verkochte model frietwagen, deze frietwagen verkopen wij uit voorraad. Dit type frietwagen is voorzien van 3 krachtige hoog rendement Pitco friteuses voor een hoge afbakcapaciteit. De gasinstallaties zijn vakkundig aangelegd en afgeperst. U bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Frietwagen 3.57
Frietwagen 4.20
Frietwagen 4.20XL

Accessoires

Er zijn genoeg redenen om een frietwagen te kopen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw huidige frietwagen aan vervanging toe is of dat u één of meerdere vaste standplaatsen heeft, maar niet genoeg karren. Daarnaast kan het ook zijn dat u een frietwagen wilt kopen omdat u van plan bent om langs festivals te trekken of deel te nemen aan foodtruckfestivals. In deze gevallen is de kans groot dat het aantrekkelijker is om een frietkar aan te schaffen dan om steeds te huren. Voor het kopen van een frietwagen bent u bij Rentwereld aan het juiste adres.

Afmeting frietwagen

Onze frietwagens zijn standaard 4.20 meter lang, 2.30 meter hoog en 2.00 meter breed. Wanneer u een frietwagen koopt, kunt u ervoor kiezen om deze afmetingen te gebruiken. Indien gewenst is het ook mogelijk om de frietwagens in een andere afmeting naar uw keuze te bouwen. De karren die wij verkopen worden bij casco bij ons aangeleverd. Wij beschikken over een eigen werkplaats en personeel met voldoende vakmanschap om de frietwagens te bouwen in de afmetingen hoe u hem wenst.

Inrichting frietkar

Onze frietkarren zijn standaard voorzien van 3 hoogrendement gas friteuses met elk 2 mandjes. Deze friteuse heeft een afbakcapaciteit van ongeveer 80 kg friet per uur. Verder is de frietkar standaard geheel rvs afgewerkt met een verkoopbalie over de volle breedte van de wagen. Ook zijn de frietkarren standaard voorzien van een rvs afzuigkap met een, in acht standen verstelbare, motor met ingebouwde hittebestendige verlichting. Wij kunnen de frietkar naar wens voor u inrichten. Zo hoeft de wagen niet per se gebruikt te worden als frietkar, maar kunnen wij hem ook inrichten als mobiele keuken, pannenkoekenwagen, ijskraam, poffertjeskraam, shoarmawagen, pizzawagen en ga zo maar door.

Uitstraling snackwagen

Standaard leveren wij de snackwagens zonder reclame. Wij kunnen de uitstraling geheel naar wens voor u maken. Zo kunnen wij, in samenwerking met ons reclamebureau, de snackwagen van uw logo’s / bedrijfsnaam voorzien. Daarnaast kunnen wij de kar ook voorzien van een full colour wrap. Dit kan zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de kar. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de wand of de toonbank.

Gebruikte frituurwagen kopen

Naast de mogelijkheid een nieuwe frituurwagen te kopen, hebben wij ook de mogelijkheid om een gebruikte frituurwagen te kopen. Hiervan hebben wij er vrijwel altijd een aantal op voorraad staan, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe frietwagen.

Interesse?

Interesse in het kopen van een frietwagen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Naast een frietwagen kopen, kunt u bij ons ook frietwagens huren.

© Rentwereld.nl - created by Xpon