Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Frietwagen naar wens bouwen

Afmetingen en specificaties van de frietwagens

KLIK HIER

Frietwagen kopen - nieuwe frietwagens bij Rentwereld

Er zijn genoeg redenen om een frietwagen te kopen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw huidige frietwagen aan vervanging toe is of dat u één of meerdere vaste standplaatsen heeft, maar niet genoeg karren. Daarnaast kan het ook zijn dat u een frietwagen wilt kopen omdat u van plan bent om langs festivals te trekken of deel te nemen aan foodtruckfestivals. In deze gevallen is de kans groot dat het aantrekkelijker is om een frietkar aan te schaffen dan om steeds te huren. Voor het kopen van een frietwagen bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Wij kunnen de frietwagen naar wens bouwen voor u, alle aanpassingen zijn mogelijk.

Frietwagen naar wens bouwen afmeting

De karren worden bij ons casco aangeleverd. Wij beschikken over een eigen werkplaats en personeel met voldoende vakmanschap. Hierdoor kunnen wij de karren helemaal naar wens bouwen voor u.  Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de afmetingen van de frietwagen. Wij kunnen de frietwagen in verschillende afmetingen afleveren.

Frietwagen naar wens bouwen inrichting

Daarnaast kunnen wij de frietwagen geheel naar wens voor u inrichten. Zo hoeft de wagen niet per se gebruikt worden als frietwagen, maar kunnen wij hem ook inrichten als mobiele keuken, pannenkoekenwagen, ijskraam, poffertjeskraam, shoarmawagen, pizza wagen en ga zo maar door.

Frietwagen naar wens bouwen uitstraling

Ook de uitstraling van de kar kunnen wij geheel naar wens maken. Wij kunnen de frietwagen in alle mogelijke kleuren wrappen. Dit kan zowel aan de buitenkant van de kar, maar ook aan de binnenkant van de kar. Denkt u bijvoorbeeld aan de wand of de toonbank. Daarnaast kunnen wij uw kar voorzien van logo’s of andere stickers naar wens.

Interesse?

Interesse in het kopen van een frietwagen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Naast een frietwagen kopen, kunt u bij ons ook frietwagens huren.

Direct een scherpe prijs voor een nieuwe frietwagen?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon