Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Frietwagen zonder reclame huren

Afmetingen en specificaties van de frietwagens

KLIK HIER

Wilt u een frietwagen huren? Maar eigenlijk zonder onze reclame erop? Dat kan! Bij ons kunt u een frietwagen zonder reclame huren. Helemaal interessant is dat u bij ons de frietwagen ook met uw eigen reclame kunt huren. In samenwerking met ons reclamebureau kunnen wij de frietwagen voorzien van (tijdelijke) bestickering, zoals u deze wenst.

De frietwagen

Bij ons huurt u altijd een moderne frietwagen. Al onze frietwagens zijn maximaal 2 jaar oud en hebben een frisse uitstraling. Onze frietwagens zijn voorzien van 3 hoogrendement friteuses met elk 2 mandjes. De friteuses werken op 3 propaangasflessen, welke wij uiteraard kunnen meeleveren. Voor de verlichting, koeling en afzuiging van de wagen is een normaal 230v stopcontact nodig. Wanneer u de frietwagen wilt plaatsen op een locatie zonder stroomvoorziening dan kunt u bij ons ook een generator huren. Al onze frietwagens zijn voorzien van een gekeurde brandblusser, een blusdeken en een keuringscertificaat. Verder is in de frietwagen een A4 kliklijst aanwezig voor de prijsaanduiding en optioneel is er ook frituurgereedschap in de wagen aanwezig. In de frietwagen is een glasdeur koelkast van 350 liter aanwezig en een 3-deurs koelwerkbank. Bent u bang dat dat niet voldoende koelcapaciteit is? Huur dan naast de frietwagen ook een koelaanhanger.

Waarom een frietwagen zonder reclame huren?

Er zijn talloze redenen om een frietwagen zonder reclame te huren. Zo kunt u wanneer u frietwagens tekort komt er bij ons extra huren, zonder dat uw klanten zien dat deze niet bij u vandaan komt. Wij kunnen, indien gewenst, in samenwerking met ons reclamebureau de wagen zelfs van uw eigen reclame voorzien. Ook wanneer u als snackbar een frietwagen wilt huren, omdat bijvoorbeeld uw restaurant verbouwd wordt, is een frietwagen zonder reclame huren vaak een goede oplossing. Daarnaast kan het ook zijn dat u op uw festival of evenement frietwagens wilt plaatsen in stijl van de rest van het festival of evenement. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Niet al onze frietwagens zijn blanco. Wilt u een frietwagen zonder reclame huren? Dan is het verstandig omdat te melden bij uw reservering.

Wilt u direct een frietwagen huren of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Direct een frietwagen huren zonder reclame?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon