Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Frietwagens

Hieronder vindt u een overzicht van onze compleet ingerichte en moderne frietwagen(s). Heeft u speciale wensen, maak dit kenbaar aan ons vrijwel alles is bespreekbaar. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dit kan gemakkelijk en vrijblijvend via ons offerte formulier.

Frietwagen 4.20
Frietwagen 4.20XL

Friet doet het altijd goed op een feest. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest of een jubileum. Vaak komt de vraag ‘zullen we een frietwagen huren?’ terug. In de meeste gevallen denkt men dat het duur is om een frietwagen te huren. Niets is minder waar! Het huren van een frietwagen is zeer betaalbaar. Uw gasten zullen er nog lang over napraten wanneer u een frietwagen heeft gehuurd. Ook op evenementen en festivals doet friet met snacks het altijd goed. Hiervoor is het huren van een frietwagen de perfecte oplossing om alle gasten van voedsel te voorzien.

 

De frietwagen

Bij ons huurt u altijd een moderne frietwagen. Al onze frietwagens zijn maximaal 2 jaar oud en hebben een frisse uitstraling. Onze frietwagens zijn voorzien van 3 hoogrendement friteuses met elk 2 mandjes. De friteuses werken op 3 propaangasflessen, welke wij uiteraard kunnen meeleveren. Voor de verlichting, koeling en afzuiging van de wagen is een normaal 230v stopcontact nodig. Wanneer u de frietwagen wilt plaatsen op een locatie zonder stroomvoorziening dan kunt u bij ons ook een generator huren. Al onze frietwagens zijn voorzien van een gekeurde brandblusser, een blusdeken en een keuringscertificaat. Verder is in de frietwagen een A4 kliklijst aanwezig voor de prijsaanduiding en optioneel is er ook frituurgereedschap in de wagen aanwezig. In de frietwagen is een glasdeur koelkast van 350 liter aanwezig en een 3-deurs koelwerkbank. Bent u bang dat dat niet voldoende koelcapaciteit is? Huur dan naast de frietwagen ook een koelaanhanger.

Frietwagen huren voor evenementen of festival

Wat is een evenement of festival zonder friet? Juist. Een frietwagen wordt tegenwoordig op alle festivals en evenementen verwacht. Rentwereld heeft al vele jaren ervaring in het verhuren van frietwagens aan evenementen en festivals van groot tot klein. Wij kunnen altijd met u meedenken over het aantal frietwagens u nodig heeft om al uw gasten van voldoende etenswaren te kunnen voorzien. Naast de frietwagen kunnen wij uw festival ook voorzien van koel- en vriesaanhangers om de nodige producten koel te houden en van voldoende sanitaire voorzieningen.

Frietwagen huren zonder reclame

Er zijn talloze redenen om een frietwagen zonder reclame te huren. Zo kunt u wanneer u frietwagens tekort komt er bij ons extra huren, zonder dat uw klanten zien dat deze niet bij u vandaan komt. Wij kunnen, indien gewenst, in samenwerking met ons reclamebureau de wagen zelfs van uw eigen reclame voorzien. Ook wanneer u als snackbar een frietwagen wilt huren, omdat bijvoorbeeld uw restaurant verbouwd wordt, is een frietwagen zonder reclame huren vaak een goede oplossing. Daarnaast kan het ook zijn dat u op uw festival of evenement frietwagens wilt plaatsen in stijl van de rest van het festival of evenement. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Niet al onze frietwagens zijn blanco. Wilt u een frietwagen zonder reclame huren? Dan is het verstandig omdat te melden bij uw reservering.

Wilt u direct een frietwagen huren of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op onze actueel pagina kunt u lezen waar Rentwereld zoal te vinden is, wat ons bezig houd en wat onze nieuwe verhuur producten zijn. Wij hebben vaak koelaanhangers geplaatst, hieronder vindt u alle actueel artikelen over onze koelaanhangers.

Frituurkar Rentwereld
Rentwereld TT assen
Rentwereld frietwagen
Frietkar met luifel huren
Vervoeren festival materialen rentwereld
Groot volume frituur
Frietwagen 4.20 XL
Frietkarren van Rentwereld
oliebollenkraam
Rentwereld Airborne
frietwagen XL rentwereld
VestingsdagenHellevoetsluis
© Rentwereld.nl - created by Xpon