Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Handwasunits

Onze handwasunit geeft een goed gevoel van hygiëne en zullen wachtrijen verminderen.  Kies voor onze vrijstaande handwasunits met voetpomp. 

Handwas unit

Offerte?

Offerte!

Vragen?

Bel direct!

Afmetingen
De afmetingen van dit type handwasunit zijn als volgt.
Breedte: 125 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 137 cm

Gewichten
Gewicht leeg: 47kg.
Schoon water inhoud: 162 liter
Afvalwater inhoud: 178 liter

Voordelen en specificaties

– Hygiënisch
– Grote capaciteit
– Ruimtebesparend
– Overal te plaatsen
– Eenvoudig te verplaatsen
– Gemakkelijk schoon te houden
– Passen in elk straatbeeld
– Afneembare deksel
– 2 Handige voetpompen om het water op te pompen
– Grote wasbak
– Ruimte voor een parasol wanneer ze in eilandopzet worden geplaatst

Beschikbaarheid
Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type handwasunit.

Kosten handwas unit
U kunt dit type handwasunit huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan.

Gratis offerte aanvraag

Wanneer u een festival organiseert is het uitermate belangrijk dat er voldoende sanitaire voorziening aanwezig is. Onder sanitaire voorziening verstaan wij niet alleen de mobiele toiletten en plaskruizen, maar ook handwasunits maken hier onderdeel van uit. Handwasunits huren is daarom een ideale oplossing om uw bezoekers van een extra stukje hygiëne te kunnen voorzien.

Handwasunits huren festival

Door handwasunits huren kunt u een beter gevoel van hygiëne creëren. Wanneer bezoekers hun handen namelijk niet kunnen wassen zullen zij de hygiëne van de toiletten toch minder goed vinden, al zijn de toiletten zelf nog zo schoon. Ook zijn handwasunits voor de bezoekers ideaal om zich op een warme dag even bij op te frissen. Door de grote capaciteit van onze handwasunits kan één unit veel bezoekers voorzien. Let op: het water dat uit de handwasunits komt, is geen drinkwater!

Handwasunits bezorgen en plaatsen

Wij bezorgen onze handwasunits door heel Nederland. Als u al weet waar ze geplaatst dienen te worden dan kunnen wij de handwas units voor u direct op de juiste plek plaatsen. De handwasunits zijn gemakkelijk en overal te plaatsen. Voor het plaatsen van de handwasunits is geen wateraansluiting nodig. Dit komt doordat de handwasunit beschikt over twee grote compartimenten. In één compartiment wordt het schone water, wat uit de kraan komt, opgeslagen. Het andere compartiment is bedoeld om het afvalwater in de bewaren. Om ervoor te zorgen dat de wachtrij bij de handwasunit kort is, of er zelfs helemaal geen wachtrij is, kunnen wij de handwasunits voor u koppelen. Hierdoor staan de units in een eilandvorm en kunnen meerdere mensen tegelijk hun handen wassen op een kleine ruimte.

Naast handwasunits huren, kunt u bij ons voor veel meer voorzieningen terecht. Wij kunnen namelijk ook mobiele toiletten, plaskruizen, toiletwagens of invalidetoiletten leveren. Wanneer u werkt met betaalde toiletten kunt u bij ons een kassa unit huren om de toegang tot de toiletten te verlenen. Ook kunnen wij uw festival voorzien van frietwagens, cateringwagens, koelaanhangers en vriesaanhangers.

Bent u geïnteresseerd in handwasunits huren? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

© Rentwereld.nl - created by Xpon