Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Handwasunits huren

Afmetingen en specificaties van de handwasunits

KLIK HIER

Wanneer u een festival organiseert is het uitermate belangrijk dat er voldoende sanitaire voorziening aanwezig is. Onder sanitaire voorziening verstaan wij niet alleen de mobiele toiletten en plaskruizen, maar ook handwasunits maken hier onderdeel van uit. Handwasunits huren is daarom een ideale oplossing om uw bezoekers van een extra stukje hygiëne te kunnen voorzien.

Handwasunits huren festival

Door handwasunits huren kunt u een beter gevoel van hygiëne creëren. Wanneer bezoekers hun handen namelijk niet kunnen wassen zullen zij de hygiëne van de toiletten toch minder goed vinden, al zijn de toiletten zelf nog zo schoon. Ook zijn handwasunits voor de bezoekers ideaal om zich op een warme dag even bij op te frissen. Door de grote capaciteit van onze handwasunits kan één unit veel bezoekers voorzien. Let op: het water dat uit de handwasunits komt, is geen drinkwater!

Handwasunits plaatsen

De handwasunits zijn gemakkelijk en overal te plaatsen. Voor het plaatsen van de handwasunits is geen wateraansluiting nodig. Dit komt doordat de handwasunit beschikt over twee grote compartimenten. In één compartiment wordt het schone water, wat uit de kraan komt, opgeslagen. Het andere compartiment is bedoeld om het afvalwater in de bewaren. Om ervoor te zorgen dat de wachtrij bij de handwasunit kort is, of er zelfs helemaal geen wachtrij is, kunnen wij de handwasunits voor u koppelen. Hierdoor staan de units in een eilandvorm en kunnen meerdere mensen tegelijk hun handen wassen op een kleine ruimte.

Naast handwasunits huren, kunt u bij ons voor veel meer voorzieningen terecht. Wij kunnen namelijk ook mobiele toiletten, plaskruizen, toiletwagens of invalidetoiletten leveren. Wanneer u werkt met betaalde toiletten kunt u bij ons een kassa unit huren om de toegang tot de toiletten te verlenen. Een kassa unit kan natuurlijk ook ingezet worden voor de kaartcontrole of kaartverkoop bij de ingang. Ook kunnen wij uw festival voorzien van frietwagens, cateringwagens, koelaanhangers en vriesaanhangers.

Direct handwasunits huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon