Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Invalidentoilet

Rentwereld heeft speciale toiletten die rolstoel toegankelijk zijn.

Invalidentoilet

Invalidentoilet

Offerte?

Offerte!

Rolstoeltoegankelijk!

Vragen?

Bel direct!

Afmetingen
De afmetingen van dit type invalidentoilet zijn als volgt.
Breedte: 157 cm
Diepte: 157 cm
Hoogte: 231 cm

Gewichten
Gewicht leeg: 108 kg.
Inhoud: 125 liter

Voordelen
– Grote capaciteit
– Overal te plaatsen
– Eenvoudig te verplaatsen
– Gemakkelijk schoon te houden
– Passen in elk straatbeeld
– Ook mindervalide mensen moeten gebruik kunnen maken van sanitair.

Beschikbaarheid
Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type invalidentoiletten.

Kosten invalidentoiletten
U kunt dit type invalidentoilet huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan.

Gratis offerte aanvraag

Wanneer u een feest geeft of een festival organiseert wilt u natuurlijk dat iedereen van het toilet gebruik kan maken. Onder iedereen verstaan wij uiteraard ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Voor hen is het namelijk lastig tot onmogelijk om hun behoefte te doen in een klein toilethokje. Om ervan verzekerd te zijn dat ook de mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel naar het toilet kunnen, is een invalidentoilet huren de ideale oplossing. Het is een levensbehoefte om je behoefte te kunnen doen. Ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel moeten hierin daarom voorzien worden.

Het invalidentoilet

Een invalidentoilet kan overal gemakkelijk geplaatst worden. Indien nodig kunt u een invalidentoilet ook heel gemakkelijk verplaatsen. De invalidentoiletten die u bij ons huurt, zijn zeer geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of mensen die om andere redenen geen gebruik kunnen maken van de mobiele toiletten. Dit komt voornamelijk door de afmetingen van onze invalidentoiletten.  Het invalidentoilet heeft een grote capaciteit van 125 liter. Een ander voordeel is dat de invalidentoiletten gemakkelijk schoon te houden zijn. Een invalidentoilet huren past in ieder straatbeeld.

Invalidentoilet huren festival

Het is steeds meer van de tijd dat ook mensen die rolstoelafhankelijk zijn reguliere festivals bezoeken. Ook de speciale rolstoelevenementen zijn in opkomst. Wanneer u zelf een festival organiseert is minstens een invalidentoilet huren en plaatsen noodzakelijk. U wilt natuurlijk niet dat mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel niet naar uw evenement kunnen komen, omdat er voor hun niet voldoende voorzieningen aanwezig zijn. Naast een invalidentoilet huren kunt u bij ons ook alle andere benodigde sanitaire voorzieningen voor uw evenement huren. Denkt u hierbij aan een toiletwagen, mobiele toiletten of plaskruizen.

Heeft u interesse in het huren van een invalidentoilet? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte op.

© Rentwereld.nl - created by Xpon