Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Kassa huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Afmetingen en specificaties van de kassa units

KLIK HIER

Kassa unit dubbelKassa huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Gaat u een evenement of festival organiseren waarbij u een kassa nodig heeft, bijvoorbeeld voor de kaart- of bonnenverkoop, dan is een kassa unit huren de ideale oplossing. Bij ons kunt u onder andere een kassa huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Een kassa huren is een veilige manier om betalingen plaats te laten vinden. Wij hebben verschillende varianten van de kassa unit. Wij hebben een kassa unit met een enkel verkoopraam en een kassa unit met een dubbel verkoopraam.

Voor uw evenement een kassa huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Aan de ingang van een evenement of festival worden vaak kaartjes verkocht. Door een kassa huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht zorgt u ervoor dat het personeel dat de kaartjes verkoopt altijd droog en veilig af kan rekenen. De hokjes zijn overigens ruim, waardoor er genoeg werkruimte is voor uw medewerkers en om eventueel alvast wat administratie te kunnen doen. U kunt het hokje ook gebruiken om bandjes of stempels uit te delen aan mensen tussen de 18 en de 25 jaar, zodat zij zonder problemen van alcohol kunnen genieten op uw evenement.

Bonnen- of muntenverkoop

Ook is een kassa unit huren handig voor het verkopen van bonnen of munten op uw festival of evenement. Met bonnen of munten kan op uw evenement eten of drinken worden betaald. Een kassa unit huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht zorgt ervoor dat het betalen veilig, droog en makkelijk kan gebeuren. In de kassa unit kan alles overzichtelijk worden neergezet, waardoor het kopen van bonnen sneller afgehandeld kan worden. Zo hoeven mensen minder lang te wachten op hun munten of bonnen en kunnen zij eerder van het evenement gaan genieten. Het geld dat binnenkomt kan meteen worden opgeborgen en ligt op deze manier altijd veilig. Ook kunt u de kassa unit gebruiken bij de ingang van de toiletten, om de bezoekers van uw evenement van een stempel te voorzien, waarmee zij gedurende de dag gebruik kunnen maken van de toiletten.

Direct een kassa unit huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon