Rentwereld - verhuur - verkoop
  • Sterk in verhuren

    Ruim assortiment

  • Top kwaliteit

    Nieuwe materialen

  • Betrouwbaarheid

    Alles wordt dubbel gecheckt!

  • Sterk in verhuren

    Ruim assortiment

  • Top kwaliteit

    Nieuwe materialen

  • Betrouwbaarheid

    Alles wordt dubbel gecheckt!

Kassa unit huren voor een langere periode

Afmetingen en specificaties van de kassa unit

KLIK HIER

Kassa unit dubbel raamOrganiseert u een evenement voor ene langere periode? Of organiseert u een evenement op meerdere plaatsen na elkaar, waar u bij allemaal één of meerdere kassa units nodig heeft? Bij ons is een kassa unit huren voor een langere periode mogelijk. Als u kaartjes, bonnen of muntjes wilt gaan verkopen is het een veilige optie om de betalingen plaats te kunnen laten vinden. Kassa units hebben wij in verschillende maten. Wij kunnen de kassa unit helemaal naar wens voor u aanpassen. Denkt u hierbij aan het formaat, de reclame op de kassa unit, verlichting, stopcontacten en dergelijke. Al uw wensen zijn bij ons bespreekbaar.

Voor uw evenement een kassa unit huren voor een langere periode

Organiseert u een evenement gedurende een langere periode? Bij de veel evenementen wordt aan de ingang toegangskaartjes verkocht. Om ervoor te zorgen dat het personeel dat deze kaartjes verkoopt altijd veilig en droog haar werk kan doen, is een kassa unit huren voor een langere periode een ideale oplossing. U kunt bijvoorbeeld denken aan een evenement dat op meerdere locaties na elkaar plaatsvindt. Door een kassa unit huren voor een langere periode, hoeft u niet steeds een nieuwe kassa unit te huren, maar bent u in één keer van alle gemakken voorzien.

Prijs kassa unit huren voor een langere periode

De prijs voor het huren van een kassa unit is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste hangt de prijs voor het huren van een kassa unit af van de periode dat u hem huurt. U kunt een kassa unit huren voor een langere periode, maar ook voor één dag. Daarnaast hangt de prijs af van het type kassa unit dat u huurt. Wij hebben twee standaard typen kassa units in ons assortiment. Namelijk,  kassa units met een enkel verkoopraam en kassa units met een dubbel verkoopraam. Daarnaast is het bij ons mogelijk om de kassa unit helemaal naar uw wens aan te passen. Als laatste is de prijs voor het huren van een kassa unit huren afhankelijk van de locatie waar wij de kassa unit af dienen te leveren. Direct de scherpste prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct een kassa unit huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon