Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Kassa unit huren met spoed?

Afmetingen en specificaties van de kassa unit

KLIK HIER

Kassa unit dubbel raam rolluik dichtBij Rentwereld kunt u een kassa unit huren met spoed. Wij beschikken over kassa units met een enkel verkoopraam en kassa units met een dubbel verkoopraam. Het zijn ruime hokjes, waardoor er genoeg ruimte is voor medewerkers om te werken en om eventueel alvast wat administratie te doen. Een kassa unit heeft veel verschillende toepassingen. U kunt hem gebruiken voor kaartverkoop, bonnen of munten verkoop, toegang tot de toiletten en zelfs voor het uitdelen van 18+ bandjes. Wij kunnen de kassa unit vaak binnen enkele uren bij u op locatie afleveren.

Kassa unit huren met spoed voor evenement

Organiseert u een evenement of festival waarbij kaarten aan de deur verkocht worden? U dacht misschien van te voren dat u het met een tafeltje buiten wel zou redden. Nu blijkt echter dat het weer om gaat slaan, waardoor de kaartverkoop overdekt plaats moet vinden. Een kassa unit huren met spoed is voor u de oplossing. Onze kassa unit kunt u onder andere gebruiken voor het verkopen van kaartjes aan de deur. Buiten dat een kassa unit huren met spoed een oplossing is om droog de kaarten te kunnen verkopen, is het ook veilige oplossing. In de kassa unit kan de verkoper van de kaartjes altijd veilig betalingen kan afhandelen. Wij kunnen de kassa unit vaak binnen enkele uren bij u op locatie afleveren.

Bonnen en munten

Zoals al eerder gezegd, kan de kassa unit ook uitstekend gebruikt worden voor de verkoop van bonnen en munten. Het kan zijn dat u daar nog niet bij stil had gestaan, waardoor u nu een kassa unit wilt huren met spoed. Dit is mogelijk bij ons. Een kassa unit huren zorgt ervoor dat ook de betalingen voor bonnen, munten of toiletbezoek veilig afgehandeld kunnen worden en dat het geld veilig ligt. In de kassa unit kan alles alvast overzichtelijk klaar worden gezet, waardoor het beter doorloopt tijdens het evenement. Hoe minder lang de mensen moeten wachten, hoe meer zij van het evenement genieten.

Direct een kassa unit huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon