Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Kassa unit huren

Afmetingen en specificaties van de kassa unit

KLIK HIER

Rentwereld kassa unit enkel raamBent u bezig met het organiseren van een festival of evenement waarbij u een kassa nodig heeft, dan is een kassa unit huren heel handig. Als u kaartjes, bonnen of muntjes wilt gaan verkopen is het een veilige optie om de betalingen plaats te kunnen laten vinden. Kassa units hebben wij in verschillende maten. Wij hebben kassa units met een enkel verkoopraam en kassa units met een dubbel verkoopraam.

Kassa unit huren voor een evenement of festival

Vaak wordt bij een evenement of festival aan de ingang kaartjes verkocht. Om ervoor te zorgen dat het personeel dat kaartjes verkoopt altijd droog en veilig af kan rekenen, is een kassa unit huren de oplossing. Door een kassa unit huren, is zowel de medewerker in het hokje als het binnengekomen geld veilig en droog. Overigens zijn het ruime hokjes waardoor er genoeg ruimte is voor de medewerkers om te werken en om eventueel alvast wat administratie te doen. U kunt het hokje ook gebruiken om bandjes of stempels uit te delen voor mensen tussen de 18 en de 25 jaar, zodat zij zonder problemen alcohol kunnen halen op uw evenement.

Bonnen of munten

Vaak wordt op een evenement of festival bonnen of munten verkocht om eten of drinken mee te betalen. Een kassa unit huren zorgt ervoor dat dit veilig, droog en makkelijk kan gebeuren.  In de kassa unit kan alles overzichtelijk worden klaargezet, waardoor het kopen van bonnen sneller afgehandeld kan worden. Zo hoeven mensen minder lang te wachten tot zij hun munten of bonnen hebben en van het evenement kunnen gaan genieten. Het geld dat binnenkomt, kan meteen opgeborgen worden en ligt altijd veilig op deze manier. Ook kunt u de kassa unit gebruiken bij de ingang van de toiletten op uw evenement, waar de bezoekers een stempel kunnen halen voor toegang tot het toilet gedurende de dag.

Direct een kassa unit huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon