Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Kassa unit kopen

Afmetingen en specificaties van de kassa unit

KLIK HIER

Rentwereld kassa unit enkel raam

Een kassa unit is een unit waarmee veel verschillende toepassingen mogelijk zijn. Zo kunnen de units naast als kassa unit ook gebruikt worden als portiersloge, klein kantoor, evenemententoezichtunit maar ook om de apparatuur in te plaatsen tijdens evenementen. U kunt een kassa unit kopen en geheel naar wens laten bouwen. Wij kunnen de kassa unit ook voor u leveren.

 

Kassa unit kopen naar wens

Bij ons worden de kassa units in eigen beheer gebouwd. Hierdoor kan de unit geheel naar wens worden aangepast. Bijna alles is mogelijk. Naast een aantal standaard afmetingen die wij snel beschikbaar hebben, kunnen wij ook alle andere formaten leveren op bestelling. Ook kunnen wij de unit geheel naar uw wens inrichten. Wanneer u wilt kan de unit worden voorzien van verwarming. Wij denken graag met u mee over de inrichten en bijvoorbeeld een wanddoorvoer voor kabels. Wij kunnen de uitstraling van de kar ook voor u verzorgen. Wij kunnen de unit in alle mogelijke kleuren wrappen, voorzien van uw logo of van andere belettering voorzien. Ook de uitstraling van de binnenkant kunnen wij geheel voor u verzorgen.

 

Toepassingen kassa unit kopen

Verzorgt uw bedrijf vaak sanitaire voorzieningen op festivals? Dan kan het voor u interessant zijn om naast de toiletten ook over een eigen kassa unit te beschikken. De kassa unit kan gebruikt worden om mensen toegang tot het toilet te verlenen met bijvoorbeeld bandjes of stempels. Het voordeel van de kassa unit is dat u altijd droog kunt zitten en dat het, zeker wanneer er met geld gewerkt wordt, een veilige oplossing is.

 

Daarnaast kan een kassa unit ook perfect gebruikt worden als bijvoorbeeld portiersloge. Het kan zijn dat het nodig is om extra beveiligingsmaatregelen te nemen op uw terrein. Vooral bij scheepswerven en industriebedrijven zijn vaak portiersloges te vinden. Een portiersloge kopen is een veilige en comfortabele oplossing. Het zorgt voor een efficiënte afhandeling van leveringen aan uw terrein en een goed ontvangst van bezoekers. Daarnaast is er in de unit ook voldoende ruimte om eventuele administratieve werkzaamheden uit te voeren.

Interesse? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag direct een offerte aan. Naast een kassa unit kopen, kunt u bij ons ook een kassa unit huren.

Direct een kassa unit huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon