Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Kassa units

Kassa unit huren? Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende modellen kassa units.

Kassa unit 125
Kassa unit 200

Bent u bezig met het organiseren van een festival of evenement waarbij u een kassa nodig heeft, dan is een kassa unit huren heel handig. Als u kaartjes, bonnen of muntjes wilt gaan verkopen is het een veilige optie om de betalingen plaats te kunnen laten vinden. Kassa units hebben wij in verschillende maten. Wij hebben kassa units met een enkel verkoopraam en kassa units met een dubbel verkoopraam.

Kassa unit huren voor een evenement of festival

Vaak wordt bij een evenement of festival aan de ingang kaartjes verkocht. Om ervoor te zorgen dat het personeel dat kaartjes verkoopt altijd droog en veilig af kan rekenen, is een kassa unit huren de oplossing. Door een kassa unit huren, is zowel de medewerker in het hokje als het binnengekomen geld veilig en droog. Overigens zijn het ruime hokjes waardoor er genoeg ruimte is voor de medewerkers om te werken en om eventueel alvast wat administratie te doen. U kunt het hokje ook gebruiken om bandjes of stempels uit te delen voor mensen tussen de 18 en de 25 jaar, zodat zij zonder problemen alcohol kunnen halen op uw evenement.

Bonnen of munten

Vaak wordt op een evenement of festival bonnen of munten verkocht om eten of drinken mee te betalen. Een kassa unit huren zorgt ervoor dat dit veilig, droog en makkelijk kan gebeuren.  In de kassa unit kan alles overzichtelijk worden klaargezet, waardoor het kopen van bonnen sneller afgehandeld kan worden. Zo hoeven mensen minder lang te wachten tot zij hun munten of bonnen hebben en van het evenement kunnen gaan genieten. Het geld dat binnenkomt, kan meteen opgeborgen worden en ligt altijd veilig op deze manier. Ook kunt u de kassa unit gebruiken bij de ingang van de toiletten op uw evenement, waar de bezoekers een stempel kunnen halen voor toegang tot het toilet gedurende de dag.

Kassahok huren met spoed

Organiseert u een evenement of festival waarbij kaarten aan de deur verkocht worden? U dacht misschien van te voren dat u het met een tafeltje buiten wel zou redden. Nu blijkt echter dat het weer om gaat slaan, waardoor de kaartverkoop overdekt plaats moet vinden. Een kassahok huren met spoed is voor u de oplossing. Wij kunnen het kassahok vaak binnen enkele uren bij u op locatie afleveren. Wij zijn voor spoedgevallen 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Prijs voor kassahok huren

De prijs voor het huren van een kassa unit is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste hangt de prijs voor het huren van een kassa unit af van de periode dat u hem huurt. U kunt een kassa unit huren voor een langere periode, maar ook voor één dag. Daarnaast hangt de prijs af van het type kassa unit dat u huurt. Als laatste is de prijs voor het huren van een kassa unit huren afhankelijk van de locatie waar wij de kassa unit af dienen te leveren.

Interesse in het huren van een kassa unit? Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen units
Rentwereld bij de zomerfeesten
Kassaunits Rentwereld
Kassa units huren Rentwereld
Kassa's bij carnaval
Kassa units den haag
Rentwereld frietwagen
Kassa units bij rentwereld
Portierslodge Rentwereld
© Rentwereld.nl - created by Xpon