Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Kassahok huren

Afmetingen en specificaties van de kassa units

KLIK HIER

Gaat u een evenement of festival organiseren waarbij u een kassa nodig heeft, bijvoorbeeld voor de kaart- of bonnenverkoop, dan is een kassahok huren een makkelijke oplossing. Ook is het een veilige manier om betalingen plaats te laten vinden. Wij hebben verschillende varianten van het kassahok. Wij hebben een kassahok met een enkel verkoopraam en een kassahok met een dubbel verkoopraam.

Kassahok huren voor een evenement of festival

Aan de ingang van een evenement of festival worden vaak kaartjes verkocht. Door een kassahok huren kunt u ervoor zorgen dat het personeel dat de kaartjes verkoopt altijd droog en veilig af kan rekenen. De hokjes zijn overigens ruim, waardoor er genoeg werkruimte is voor uw medewerkers en het is groot genoeg om eventueel alvast wat administratie te kunnen doen. Ook kunt u in het kassa hok alles al zodanig voorbereiden dat de kaartverkoop snel en makkelijk kan gebeuren. U kunt het hokje ook gebruiken om bandjes of stempels uit te delen aan mensen tussen de 18 en de 25 jaar, zodat zij zonder problemen van alcohol kunnen genieten op uw evenement.

Bonnen of munten

Ook is een kassahok huren handig voor het verkopen van bonnen of munten op uw festival of evenement. Met bonnen of munten kan op uw evenement eten of drinken worden betaald. Een kassahok huren zorgt ervoor dat het betalen veilig, droog en makkelijk kan gebeuren. In het kassahok kan alles overzichtelijk worden neergezet, waardoor het kopen van bonnen sneller afgehandeld kan worden. Zo hoeven mensen minder lang te wachten op hun munten of bonnen en kunnen zij eerder van het evenement gaan genieten. Het geld dat binnenkomt kan meteen worden opgeborgen en ligt op deze manier altijd veilig. Ook kunt u het kassahok gebruiken bij de ingang van de toiletten, om de bezoekers van uw evenement van een stempel te voorzien, waarmee zij gedurende de dag gebruik kunnen maken van de toiletten.

Direct een kassa unit huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon