Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Koelaanhanger huren?

Afmetingen en specificaties van de koelaanhangers

KLIK HIER

koelaanhanger huren Rentwereld KoelwagenWilt u een koelaanhanger huren? Bij Rentwereld beschikken wij over meerdere professionele koel- en vriesaanhangers. Een koelaanhanger wordt veel ingezet tijdens evenementen, om dranken of etenswaren in te koelen. Hygiëne is tijdens warme dagen extra belangrijk, daarom is het belangrijk etenswaren goed koel te houden. Onze experts voeren altijd eerst een grondige inspectie uit wanneer wij de koelaanhanger verhuren. Zo wordt de kans op problemen verkleind. Wij vinden het belangrijk om professionele en gedegen koelaanhangers aan u te verhuren.

Met spoed een koelaanhanger huren!

Of u nu een supermarkt, slagerij of evenement heeft, uw koeling is enorm belangrijk. Mocht uw huidige koeling het onverhoopt begeven, dan is het belangrijk om snel te schakelen. U kunt bij ons met spoed een koelaanhanger huren. Wij brengen de koelaanhanger zo snel mogelijk bij u op locatie zodat uw producten vers blijven en u geen schade oploopt door bedorven voedsel.

Wilt u direct een koelaanhanger huren of meer informatie over het huren van een koelaanhanger? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over de huurmogelijkheden van onze koelaanhangers.

Koelaanhanger huren voor een lange periode

Wilt u een koelaanhanger huren voor een langere periode? Ook dat is mogelijk, u gaat bijvoorbeeld verbouwen of u heeft voor een bepaalde periode gewoon extra koeling nodig? Wij hanteren speciale tarieven wanneer u voor langere tijd een koelaanhanger wilt huren. Direct meer informatie over een koelaanhanger huren? Neem dan contact met ons over de mogelijkheden.

Evenementen

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen bent u bij Rentwereld aan het juiste adres.

Wij vinden het belangrijk dat u als klant uiteindelijk altijd tevreden bent, dat is onze prioriteit!

Direct een koelaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon