Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Koelaanhanger(s)

Koelaanhanger huren

Koelaanhanger huren? Dan bent u hier aan het juiste adres! Rentwereld is namelijk al jaren gespecialiseerd in het verhuren van koelaanhangers.

Of u nu festivals, evenementen of bedrijfsfeesten organiseert of een eigen snackbar, restaurant of cateringbedrijf heeft, er zal altijd een koeling aanwezig moeten zijn om de benodigde drank of etenswaren koel te houden. Zeker wanneer u tijdelijk extra koelcapaciteit nodig heeft, bieden onze koelaanhangers uitkomst!

Wij van Rentwereld begrijpen als geen ander het belang van een koeling. Zeker wanneer u op bepaalde momenten in het jaar wellicht extra koelcapaciteit nodig heeft naast uw eigen koeling. Voor dit probleem biedt Rentwereld dan ook koeling op locatie.

Wij beschikken over verschillende modellen koelaanhangers die wij tegen scherpe tarieven bij u op locatie kunnen leveren. Heeft u met spoed een koeling op locatie nodig omdat uw koeling niet meer goed functioneert? Bel ons dan direct op: 085 250 00 57. In de meeste gevallen kunnen wij dankzij onze centrale ligging binnen 2 uur bij u op locatie zijn! Tot slot leveren wij de koelaanhangers in heel Nederland, België en Duitsland!

Aanbod aan koelaanhangers

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende modellen koelaanhangers die te huur zijn. Heeft u speciale wensen? Maak dit dan kenbaar aan ons, vrijwel alles is bespreekbaar.

Koelaanhanger type 1300kg
Koelaanhanger type 2700kg
Koelaanhanger type 3500kg

Ook als u graag een koelaanhanger wilt huren voor extra capaciteit naast uw eigen koeling of voor een evenement is dat geen enkel probleem! Wij hebben namelijk een ruime voorraad aan koelaanhangers en bezorgen deze in heel Europa bij u op locatie!

Meer over het huren van een koelaanhanger

Rentwereld heeft verschillende typen koelaanhangers te huur. Afhankelijk van de specificaties van de aanhangwagen hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg. Daarnaast zijn alle koelaanhangers standaard voorzien van:

 • Aansluitkabel 230v
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Verzwaard neuswiel
 • 4 steunpoten
 • Stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle koelmotoren zijn daarnaast van degelijke Duitse kwaliteit, hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van 0 t/m 10 graden Celsius. Verder werken alle koelaanhangers op een normaal 230v stopcontact en gebruiken deze 855 watt.

Optioneel kunnen wij de koelaanhangers ook leveren met oprijplaten en een generator voor eigen stroomvoorziening.

De voordelen van Rentwereld

 • Snelle service
 • Nieuwe materialen
 • Persoonlijk advies
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Centraal gelegen
 • Wij voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid, elektriciteit, energieprestatie en brandweerstand
 • Omdat wij over meerdere koelaanhangwagens beschikken, is het ook mogelijk om meerdere koelaanhangwagens tegelijk te huren, bijvoorbeeld voor verschillende eet en/of drink tentjes op uw evenement

Koelaanhanger huren voor evenementen

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Zeker voor grote evenementen zijn meerdere koelaanhangers vaak wenselijk. Bij het huren van meerdere koelaanhangers hanteren wij speciale tarieven, neem daarom altijd even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Met spoed een koelaanhanger huren

Uw koeling begeeft het plotseling! Uiteraard op een moment dat het u totaal niet uitkomt. Bij Rentwereld begrijpen wij het belang van een goed werkende koeling, op de eerste plaats uiteraard vanwege hygiënische redenen, maar niet op de minste plaats vanwege de economische gevolgen. Wilt u met spoed een koelaanhangwagen huren? Bel dan direct met onze medewerkers van Rentwereld om u zo snel mogelijk te voorzien van de juiste koeling. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 2 uur een koeling op locatie leveren. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Op onze actueel pagina kunt u lezen waar Rentwereld zoal te vinden is, wat ons bezig houd en wat onze nieuwe verhuur producten zijn. Wij hebben vaak koelaanhangers geplaatst, hieronder vindt u alle actueel artikelen over onze koelaanhangers.

Ontdek meer over onze koelaanhangers

Wij hebben door de jaren heen koelaanhangers geplaatst voor allerlei soorten opdrachtgevers. Hieronder vindt u alle actuele artikelen over onze koelaanhangers.

Koelaanhangers Rentwereld
Koelaanhangers zwarte cros
rammelbakkenreis rentwereld
Rentwereld bij de Erasmusbrug
Beachclub koeling Zandvoort
Verkopen van koelaanhangers
Volle vracht transport
Het festival seizoen voor rentwereld
Koel of vriesaanhanger huren
Koelcel Amsterdam Dance event
KLM open koelaanhangers
aardappeldemodag Rentwereld
Belgische Ardennen Rentwereld
Grote koelaanhanger
Koelaanhanger huren 2

Reviews van klanten die u voorgingen

Benieuwd naar de ervaring van de mensen die al eerder een koelaanhanger bij Rentwereld gehuurd hebben? Lees dan de onderstaande reviews en laat u inspireren!

Jeroen Kops

Wij hebben voor Openluchtbad Boschbad een snacktrailer laten maken door Rentwereld en hierbij is het contact altijd, ook na de levering, perfect geweest. Snelle respons, goede kwaliteit trailer. Gilbert bedankt en op naar meer evenementen en een mooie zomer 🙂
Kaatje Floren

Ik ben geholpen door zeer vriendelijk personeel van Rentwereld met mijn verkoopwagen. Zij toonden zich behulpzaam bij het aansluiten van een gasaansluiting en dachten met me mee over het plaatsen van een disselbak. De medewerkers geven onderlegd advies, hun eigenbelang is ondergeschikt aan de beste oplossing voor de klant. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug.

Een koelaanhanger huren voor een langere periode

Wilt u een koelaanhanger huren voor een langere periode? Ook dat is mogelijk, u gaat bijvoorbeeld verbouwen of u heeft voor een bepaalde periode simpelweg een extra koeling nodig? Wij hanteren speciale tarieven wanneer u voor langere tijd een koelaanhanger wilt huren. Direct meer informatie over een koelaanhanger huren? Neem dan contact met ons over de mogelijkheden.

Tarieven

De prijs voor het huren van een koelaanhangwagen is uiteraard afhankelijk van meerdere factoren. De eerste bepalende factor is het type koelaanhangwagen dat u wilt huren. Daarnaast is het van belang over wat voor periode u de aanhangwagen wilt huren. U kunt deze huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Tot slot is de prijs afhankelijk van de locatie waar wij de koelaanhangwagen dienen te bezorgen. U kunt de koelaanhangwagen uiteraard ook zelf bij ons op komen halen.

Heeft u interesse in het huren van een koelaanhanger? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of interesse?

Heeft u een vraag over een van onze koelaanhangers of bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij zijn het beste te bereiken op: 085 250 00 57, voor spoedgevallen kunt u ons 24/7 bereiken.

Vraag een gratis offerte aan

© Rentwereld.nl - created by Xpon