Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Bereikbaar

  085 250 00 57

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Bereikbaar

  085 250 00 57

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Koelaanhanger(s)

Koelaanhanger huren? Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende modellen koelaanhangers. Wij bespreken graag speciale wensen! De koelaanhanger kunnen wij in heel Europa bezorgen. 

Koelaanhanger type 1300kg
Koelaanhanger type 2700kg
Koelaanhanger type 3500kg

Of u nu een koelaanhangwagen wilt huren voor uw festival, evenement, bedrijfsfeest, cateringbedrijf, snackbar of restaurant. Er zal altijd een koeling aanwezig moeten zijn om de benodigde drank of etenswaren koel te houden. Bij Rentwereld bent u hiervoor aan het juiste adres. Waar u de koelwagen ook nodig heeft wij kunnen de koeling op locatie bezorgen. Doordat wij over meerdere koelaanhangwagens beschikken, is het ook mogelijk om meerdere koelaanhangwagens te huren, bijvoorbeeld voor verschillende eet en/of drink tentjes op uw evenement.

Koeling voor extra capaciteit

Bij Rentwereld begrijpen wij als geen ander het belang van een koeling. Het kan natuurlijk voorkomen dat u op bepaalde momenten in het jaar extra koelcapaciteit nodig hebt naast uw eigen koeling. Voor dit probleem biedt Rentwereld koeling op locatie. Wij beschikken over diverse modellen koelaanhangers en mobiele koelcellen, die wij tegen scherpe tarieven bij u op locatie kunnen leveren. Heeft u koeling op locatie nodig met spoed omdat uw koeling niet meer goed functioneert, vaak kunnen wij binnen 2 uur koeling op locatie leveren.

Koelaanhanger huren voor evenementen

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Zeker voor grote  evenementen zijn meerdere koelaanhangers vaak wenselijk. Bij het huren van meerdere koelaanhangers hanteren wij speciale tarieven.

Koelaanhangwagen huren met spoed

Uw koeling begeeft het plotseling! Uiteraard op een moment dat het u totaal niet uitkomt. Bij Rentwereld begrijpen wij het belang van een goed werkende koeling, op de eerste plaats uiteraard vanwege hygiënische redenen, maar niet op de minste plaats vanwege de economische gevolgen. Wilt u met spoed een koelaanhangwagen huren? Bel dan direct met onze medewerkers van Rentwereld om u zo snel mogelijk te voorzien van de juiste koeling. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 2 uur een koeling op locatie leveren. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Koelaanhanger huren voor een lange periode

Wilt u een koelaanhanger huren voor een langere periode? Ook dat is mogelijk, u gaat bijvoorbeeld verbouwen of u heeft voor een bepaalde periode gewoon extra koeling nodig? Wij hanteren speciale tarieven wanneer u voor langere tijd een koelaanhanger wilt huren. Direct meer informatie over een koelaanhanger huren? Neem dan contact met ons over de mogelijkheden.

 

Prijs voor een koelaanhangwagen huren

De prijs voor een koelaanhangwagen huren is uiteraard afhankelijk van meerdere factoren. De eerste bepalende factor is het type koelaanhangwagen dat u wilt huren. Daarnaast is het van belang over wat voor periode u de aanhangwagen wilt huren. U kunt deze huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Als laatst is de prijs afhankelijk van de locatie waar wij de koelaanhangwagen dienen te bezorgen. U kunt de koelaanhangwagen uiteraard ook zelf bij ons op komen halen.

Heeft u interesse in het huren van een koelaanhanger? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op onze actueel pagina kunt u lezen waar Rentwereld zoal te vinden is, wat ons bezig houd en wat onze nieuwe verhuur producten zijn. Wij hebben vaak koelaanhangers geplaatst, hieronder vindt u alle actueel artikelen over onze koelaanhangers.

Koelaanhangers Rentwereld
Koelaanhangers zwarte cros
rammelbakkenreis rentwereld
Rentwereld bij de Erasmusbrug
Beachclub koeling Zandvoort
Verkopen van koelaanhangers
Volle vracht transport
Het festival seizoen voor rentwereld
Koel of vriesaanhanger huren
Koelcel Amsterdam Dance event
KLM open koelaanhangers
aardappeldemodag Rentwereld
Belgische Ardennen Rentwereld
Grote koelaanhanger
Koelaanhanger huren 2
© Rentwereld.nl - created by Xpon