Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Koelaanhangwagen huren?

Afmetingen en specificaties van de koelaanhangers

KLIK HIER

koelaanhangwagen huren - Rentwereld koelwagenOf u nu een koelaanhangwagen wilt huren voor uw bedrijfsfeest, cateringbedrijf, snackbar of restaurant. Er zal altijd een koeling aanwezig moeten zijn om de benodigde drank of etenswaren koel te houden. Bij rentwereld kunt u tegen een scherp tarief een koelaanhangwagen huren. De koelaanhangwagen bezorgen wij op locatie. Doordat wij over meerdere koelaanhangwagens beschikken, is het ook mogelijk om meerdere koelaanhangwagens te huren, bijvoorbeeld voor verschillende eet en/of drink tentjes op uw evenement.

Als cateraar een koelaanhangwagen huren

U wilt als cateraar een koelaanhangwagen huren? Natuurlijk is dat bij Rentwereld geen probleem. Onze koelaanhangwagens zijn moderne en professionele koelwagens, zo kunt u gegarandeerd uw etenswaren goed koel houden. U weet als geen ander hoe belangrijk hygiëne is, kies daarom voor een betrouwbare koelaanhangwagen van Rentwereld!

Voor uw bedrijfsfeest een koelaanhangwagen huren

Is er een bedrijfsfeest aanstaande? Heeft u al nagedacht over de koeling van uw etenswaren en dranken? Bij Rentwereld kunt u een geschikte koelaanhangwagen huren om uw producten op de geschikte temperatuur te houden, zo heeft niemand een lauw biertje op uw bedrijfsfeest!

Koelaanhangwagen huren voor nood

De koeling van uw restaurant, snackbar of slagerij begeeft het ineens! Uiteraard op een moment dat het u totaal niet uitkomt. Bij Rentwereld begrijpen wij het belang van een goed werkende koeling, op de eerste plaats uiteraard vanwege hygiënische redenen, maar niet op de minste plaats vanwege de economische gevolgen. Wilt u met spoed een koelaanhangwagen huren? Bel dan direct met onze medewerkers van Rentwereld om u zo snel mogelijk te voorzien van de juiste koeling. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 2 uur een koeling op locatie leveren.

Wilt u direct een koelaanhangwagen op locatie huren of meer informatie over het huren van een koelaanhangwagen? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over de huur mogelijkheden van onze koelaanhangwagens.

Direct een koelaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon