Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Koelcontainer huren

Afmetingen en specificaties van de koelcel

KLIK HIER

Als u opzoek bent naar een koelcontainer kunnen wij u hierbij helpen. Wij hebben diverse in eigen huis ontwikkelde koelcontainers. Deze koelcontainers verkopen wij en deze verhuren wij. De afmetingen variëren van een lengte van 200cm tot 400 cm. In overleg met u kunnen wij deze ook in andere afmetingen leveren.

Koelcontainer transport

Wij beschikken over eigen materialen om onze koelcontainers bij u op locatie te kunnen leveren. Hiervoor hebben wij een speciale materialen. Heeft u op locatie geen heftruck om de koelcontainer te lossen? Geen probleem, wij beschikken over een eigen mobiele heftruck die wij mee kunnen nemen naar locatie en hiermee de koelcontainer lossen en plaatsen op de door u gewenste locatie.

Koelcontainer kopen

Doordat wij al onze koelcontainers in eigen huis ontwikkelen zijn wij flexibel in het produceren van koelcontainers, in elke gewenste afmeting kunnen wij deze koelcontainers in overleg met u produceren. De koelmotoren worden aangesloten op een normaal 230v stopcontact, hierdoor zijn de koelcontainers op bijna iedere plek inzetbaar.

Koelcontainer evenement

Wij leveren onze koelcontainers vaak op grote en kleine evenementen, door de lage instap is het eenvoudig om uw drinken en voedsel in de koelcontainer te plaatsen. We hebben ook koelcontainers met dubbele deuren, hierdoor kan de gehele wand geopend worden en kan de koelcontainer met een heftruck volgeladen worden. Ook is er ruimte voldoende voor het plaatsen van volle rolcontainers. Hierdoor heeft u geen gesleep met zware bierfusten.

Koelcontainer voor tijdelijke opslag

Als u uw koelcel gaat verbouwen kan een koelcontainer de ideale oplossing zijn, door ons eigen transportmaterieel kunnen wij de koelcontainers op bijna iedere gewenste locatie plaatsen. Ook als u met spoed een koelcontainer zoekt door bijvoorbeeld een storing aan uw huidige koelcel bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Direct een koelcontainer huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon