Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Koelen

Koel en vries oplossingen huren

Koel- of vriesaanhanger huren? Dan bent u bij Rentwereld aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in het verhuren van koel- en vriesaanhangers. U kunt bij ons dan ook alle benodigde koel en vries oplossingen huren!

Dus of u nu festivals, evenementen of bedrijfsfeesten organiseert of een eigen snackbar, restaurant of cateringbedrijf heeft, er zal altijd een koeling aanwezig moeten zijn om de benodigde drank of etenswaren koel te houden.

Zeker wanneer u (tijdelijk) extra koel of vries capaciteit nodig heeft bieden onze koel en vries oplossingen dé uitkomst die u nodig heeft! En door onze centrale ligging kunnen wij u in heel Nederland, België en Duitsland van dienst zijn. De koel en vries oplossingen zijn dan ook direct uit voorraad leverbaar!

Bekijk hieronder alle producten binnen de categorie ‘koelen’.

Koelaanhanger type 1300kg
Koelaanhanger type 2700kg
Koelaanhanger type 3500kg
Koelcel type 200
Koelcel type 400
Vriesaanhanger type 1350
Vriesaanhanger type 2700
Vriescel type 200

Meer informatie over het huren van koel- en vriesaanhangers

Rentwereld heeft een aantal verschillende soorten koel en vries oplossingen die te huur zijn. Hierbij zit het voornaamste verschil in het feit dat u kunt kiezen uit koel/vries en aanhangers/cellen.

Het aanbod aan koel en vries oplossingen bestaat dan ook uit:

Wij begrijpen als geen ander het belang van een koeling. Zeker wanneer u op bepaalde momenten in het jaar wellicht extra koelcapaciteit nodig heeft naast uw eigen koeling. Voor dit probleem biedt Rentwereld koeling op locatie.

Wij beschikken dan ook over diverse modellen koelaanhangers en mobiele koelcellen, die wij tegen scherpe tarieven bij u op locatie kunnen leveren. Heeft u met spoed een koeling op locatie nodig omdat uw koeling niet meer goed functioneert? Bel ons dan direct op: 085 250 00 57. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 2 uur bij u op locatie zijn!

Koelaanhangers

Wilt u graag een koelaanhanger huren voor extra capaciteit naast uw eigen koeling of voor een evenement? Geen enkel probleem! Wij hebben een ruime voorraad aan koelaanhangers. Bekijk hieronder het overzicht van onze verschillende modellen koelaanhangers. Wij bespreken graag eventuele speciale wensen! De koelaanhangers bezorgen wij in heel Europa.

Lees hier alles over onze koelaanhangers.

Koelaanhanger type 1300kg
Koelaanhanger type 2700kg
Koelaanhanger type 3500kg

Meer over onze koelaanhangers

Wij hebben door de jaren heen koelaanhangers geplaatst voor allerlei soorten opdrachtgevers. Hieronder vindt u alle actuele artikelen over onze koelaanhangers.

Koelaanhangers Rentwereld
Koelaanhangers zwarte cros
rammelbakkenreis rentwereld
Rentwereld bij de Erasmusbrug
Beachclub koeling Zandvoort
Verkopen van koelaanhangers
Volle vracht transport
Het festival seizoen voor rentwereld
Koel of vriesaanhanger huren
Koelcel Amsterdam Dance event
KLM open koelaanhangers
aardappeldemodag Rentwereld
Belgische Ardennen Rentwereld
Grote koelaanhanger
Koelaanhanger huren 2

Mobiele koelcel

Onze mobiele koelcellen kunnen worden gehuurd vanaf 1 dag, maar ook voor een langere periode, zoals het gehele zomerseizoen. Ideaal voor uw evenement! De lage instap voorkomt een hoop gesjouw en u kunt makkelijk in en uit de koelcel lopen! Bekijk hieronder het overzicht van onze verschillende modellen mobiele koelcellen.

Lees hier alles over onze mobiele koelcellen.

Koelcel type 200
Koelcel type 400

Meer informatie over onze mobiele koelcellen

Wil je graag meer weten over onze mobiele koelcellen en ben je benieuwd voor welke opdrachtgevers wij deze hebben mogen leveren? Bekijk dan de onderstaande artikelen eens!

Rentwereld bij de zomerfeesten
Koelcellen Rentwereld
Open Koelcel
Rentwereld concert at sea
Rentwereld defqon
Koelcel harmony of hardcore
Koelcellen voor evenementen
Transport bij rentwereld
Beachclub koeling Zandvoort
Koelcel slagerijen
Koelcellen dutch design week
Koelcel drank verhuizen
Koelcel mysteryland
Gorinchem Rentwereld
VestingsdagenHellevoetsluis
Scoutinglandgoed Zeewolde koelcellen
Rentwereld bij evenementen

Vriesaanhangers

Op zoek naar een moderne vriesaanhanger? Bij Rentwereld werken wij met nieuwe materialen, ideaal voor uw (tijdelijke) vraag naar extra vries capaciteit! Bekijk hieronder het overzicht van onze verschillende modellen vriesaanhangers. Wilt u direct een vriesaanhanger huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Lees hier alles over onze vriesaanhangers.

Vriesaanhanger type 1350
Vriesaanhanger type 2700

Meer weten over onze vriesaanhangers?

Lees de onderstaande artikelen om een beeld te krijgen van het werk dat wij in de afgelopen periode hebben geleverd met betrekking tot vriesaanhangers.

Vriesaanhangers Rentwereld
Rentwereld vriesaanhanger bij KFC
Koel of vriesaanhanger huren
KLM open koelaanhangers
vriesaanhanger huren bij Rentwereld

Mobiele vriescel

Kampt u met een (tijdelijk) tekort aan vriesopslagcapaciteit of is uw vaste vriescel defect? Kies er dan voor om een mobiele vriescel te huren bij Rentwereld! Deze kwalitatieve en flexibele oplossing voorziet u eenvoudig in uw behoeften. Bekijk hieronder het overzicht van onze verschillende modellen mobiele vriescellen.

Lees hier alles over onze mobiele vriescellen.

Vriescel type 200

Meer over onze mobiele vriescellen

Benieuwd voor welke opdrachtgevers wij onze mobiele vriescellen hebben mogen leveren? Bekijk dan snel het onderstaande artikel!

Vriescellen voor Lowlands

Waarom kiezen voor Rentwereld?

  • Centraal gelegen
  • Snelle service
  • Persoonlijk advies
  • Nieuwe materialen
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Wij voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid, elektriciteit, energieprestatie en brandweerstand

Reviews van klanten die u voorgingen

Bent u nieuwsgierig naar de mening van klanten die al eens een koelaanhanger, mobiele koelcel, vriesaanhanger of mobiele vriescel bij Rentwereld gehuurd hebben? Laat u dan inspireren door de onderstaande reviews.

Jeroen Kops

Wij hebben voor Openluchtbad Boschbad een snacktrailer laten maken door Rentwereld en hierbij is het contact altijd, ook na de levering, perfect geweest. Snelle respons, goede kwaliteit trailer. Gilbert bedankt en op naar meer evenementen en een mooie zomer 🙂
Camping De Grienduil

Super oplossing, ontploft douchegebouw van de camping en binnen enkele uren meteen drie complete badkamers hier staan. Super!!!
Maarten Vw

Goede ervaringen met Rentwereld, bij het ophalen van de douche unit zag deze er mooi schoon uit. Omdat er op mijn auto een 7 polige stekker zat konden we de aanhanger niet direct aansluiten. Gilbert ging een verloop halen maar zag opeens dat er al een verloop achter mijn 7 polige stekker zat. In een minuut had hij de stekker eraf gedraaid (was mij nog nooit gelukt) en had hij de douche aanhanger aangesloten.
Bij het plaatsen van de douche unit bij ons huis (in het donker achteruit rijdend) had ik iets over het hoofd gezien waardoor ik een kleine schade had gemaakt in de buitenwand van de unit. Bij het inleveren heeft Sven eea bekeken en aangegeven dat de reparatie middels polyester plamuur te herstellen was. Ondanks dat ik de douche unit maar 1 week heb gehuurd bracht hij geen extra kosten in rekening voor de schade.
Al met al een top bedrijf met een goede service. Als ik weer wat nodig heb, weet ik jullie te vinden!
Kaatje Floren

Ik ben geholpen door zeer vriendelijk personeel van Rentwereld met mijn verkoopwagen. Zij toonden zich behulpzaam bij het aansluiten van een gasaansluiting en dachten met me mee over het plaatsen van een disselbak. De medewerkers geven onderlegd advies, hun eigenbelang is ondergeschikt aan de beste oplossing voor de klant. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug.

Heeft u in het verleden een van onze producten gehuurd? Deel hier dan uw review. Uw mening is belangrijk voor ons!

Interesse in het huren van een koel- of vriesaanhanger?

Heeft u een specifieke vraag over een van onze koelaanhangers, koelcellen, vriesaanhangers of vriescellen? Neem dan gerust contact op met ons! Bel ons direct op: 085 250 00 57 of stuur een e-mail aan: info@rentwereld.nl. Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar!

Wilt u direct een van onze producten aanvragen? Vul dan het onderstaande offerte formulier in!

Gratis offerte aanvragen

© Rentwereld.nl - created by Xpon