Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Koeling op locatie leveren

Afmetingen en specificaties van de koelaanhangers

KLIK HIER

Koeling op locatie - Rentwereld koelaanhangerSoms heeft u een koeling op locatie nodig, dit kan zijn op een festivalterrein of bij uw winkel omdat uw vaste koeling niet goed functioneert. Wij kunnen onze koeling snel bij u op locatie bezorgen. Zo zit u nooit zonder! Ook voor evenementen worden onze koelaanhangers vaak ingezet, op zomerse dagen is het belangrijk om eten en drinken goed te kunnen koelen. Waar u de koelwagen ook nodig heeft wij kunnen de koeling op locatie bezorgen. Doordat onze koeling achter een normale personenauto vervoerd kan worden is het gemakkelijk om de koeling op locatie te krijgen. De koelaanhangers zijn voorzien van een eigen kentekenplaat. U hoeft dus geen witte kentekenplaat mee te nemen wanneer u de koeling komt ophalen.

Koeling op locatie voor extra capaciteit

Bij Rentwereld begrijpen wij als geen ander het belang van een koeling. Het kan natuurlijk voorkomen dat u op bepaalde momenten in het jaar extra koelcapaciteit nodig hebt naast uw eigen koeling. Voor dit probleem biedt Rentwereld koeling op locatie. Wij beschikken over diverse modellen koelaanhangers en mobiele koelcellen, die wij tegen scherpe tarieven bij u op locatie kunnen leveren. Heeft u koeling op locatie nodig met spoed omdat uw koeling niet meer goed functioneert, vaak kunnen wij binnen 2 uur koeling op locatie leveren.

Meerdere koelaanhangers op locatie

Doordat wij beschikken over meerdere koelaanhangers is het ook mogelijk om meerdere koelaanhangers op locatie te huren. Zeker voor grote evenementen zijn meerdere koelaanhangers vaak wenselijk. Bij het huren van meerdere koelaanhangers hanteren wij speciale tarieven.

Mobiele koelcel

Naast onze koelaanhangers kunnen wij ook een mobiele koelcel bij u op locatie bezorgen. Deze worden vaak voor een langere periode gehuurd, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing wanneer uw koelcel voor een bepaalde periode uitgeschakeld wordt. Door zijn unieke afzetsysteem is deze koelcel gemakkelijk op vrijwel iedere locatie plaatsen. De koelcel heeft een lage instap wat enorm fijn is wanneer u veel gebruik maakt van de koeling. Tevens maakt deze zeer weinig omgevingsgeluid en is met een slot af te sluiten.

Wilt u direct koeling op locatie huren of meer informatie over het huren van een koelaanhanger? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over de huur mogelijkheden van onze koelaanhangers.

Direct een koelaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon