Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Koelmotor kopen

Afmetingen en specificaties van de koelmotor

KLIK HIER

Rentwereld is importeur van koelmotoren speciaal gebouwd voor montage op koelaanhangers en koelcellen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk type op welke koelaanhanger gemonteerd kan worden. Er zijn koelmotoren die kunnen koelen tot 8m3 maar ook tot 27m3 of meer. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Montage

De koelmotor is zeer eenvoudig te monteren door het zagen van een gat in het object. De koelmotor kan nu in het gat gemaakt worden en vast gezet worden door middel van 4 bouten. Er zit standaard een lamp bij de koelmotor die eenvoudig te monteren is in het gewenste object. Deze is te bedienen op het bedieningspaneel van de koelmotor of door middel van een deurschakelaar. Wij kunnen het monteren van de koelmotor voor u verzorgen, ook op locatie.

Type koelmotoren

Alle koelmotoren die wij leveren hebben dezelfde inbouwmaat. De koelmotoren zijn instelbaar van 0 graden tot en met 10 graden, normaliter worden deze standaard ingesteld op 4 graden. Wij hebben ook een assortiment vriesmotoren die instelbaar zijn tot -20 graden. Alle koelmotoren zijn voorzien van automatische ontdooiing. Vraag vrijblijvend advies bij ons, in de meeste gevallen kunnen wij een koelmotor of vriesmotor uit voorraad leveren. Wij hebben altijd een groot aantal koelaanhangers en vriesaanhangers op voorraad staan zodat u de motoren kunt zien en horen draaien.

Direct een koelmotor kopen?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon