Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Koelmotor

Rentwereld is de specialist in de verkoop van koelmotoren. De koelmotor is een insteekunit waardoor deze zeer eenvoudig te monteren is. Rentwereld kan de montage van de koelmotor voor u verzorgen.

Koelmotor

Rentwereld koelmotor kopen

Offerte?

Offerte!
Koelaanhanger kopen - Rentwereld

Vragen?

Bel direct!

Rentwereld verkoopt insteekunits van zeer degelijke Duitse kwaliteit. Deze zijn instelbaar van 1 t/m 10 graden Celsius. De koelmotoren kunnen een ruimte van 27 kuub koelen en hebben een afname capaciteit van 855 watt.

De insteekunits zijn eenvoudig te monteren door het maken van een gat in de beoogde ruimte en hierin de koelunit te monteren. Indien gewenst kunnen wij de montage voor u verzorgen.

De unit is stevig en waterdicht gebouwd, speciaal voor buitentoepassing, zoals op een koelaanhanger of koelcel die buiten staat.

Standaard wordt er een lamp meegeleverd die te monteren is aan de binnenzijde van de ruimte, deze is schakelbaar vanaf de bedieningsunit. Er is een automatische ontdooiing ingebouwd.

Inbouwen

Rentwereld kan voor u de inbouw verzorgen.

Onze type koelmotoren

Type  Temp Volume Capaciteit Spanning Kw
1600 N 0°C tot   +10°C 12m³ 1600 Watt/2°C 230V/50Hz 0,855 kW
2000 N 0°C tot   +10°C 19m³ 2050 Watt/2 °C 230V/50Hz 1,07 kW
2500 N 0°C tot   +10°C 27m³ 2500 Watt/2 °C 230V/50Hz 1,2 kW

Vriesmotor

Bent u eigenlijk op zoek naar een vriesmotor? Bekijk onze vriesmotor!

Rentwereld is importeur van koelmotoren speciaal gebouwd voor montage op koelaanhangers en koelcellen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk type op welke koelaanhanger gemonteerd kan worden. Er zijn koelmotoren die kunnen koelen tot 8m3 maar ook tot 27m3 of meer. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Montage

De koelmotor is zeer eenvoudig te monteren door het zagen van een gat in het object. De koelmotor kan nu in het gat gemaakt worden en vast gezet worden door middel van 4 bouten. Er zit standaard een lamp bij de koelmotor die eenvoudig te monteren is in het gewenste object. Deze is te bedienen op het bedieningspaneel van de koelmotor of door middel van een deurschakelaar. Wij kunnen het monteren van de koelmotor voor u verzorgen, ook op locatie.

Type koelmotoren

Alle koelmotoren die wij leveren hebben dezelfde inbouwmaat. De koelmotoren zijn instelbaar van 0 graden tot en met 10 graden, normaliter worden deze standaard ingesteld op 4 graden. Wij hebben ook een assortiment vriesmotoren die instelbaar zijn tot -20 graden. Alle koelmotoren zijn voorzien van automatische ontdooiing. Vraag vrijblijvend advies bij ons, in de meeste gevallen kunnen wij een koelmotor of vriesmotor uit voorraad leveren. Wij hebben altijd een groot aantal koelaanhangers en vriesaanhangers op voorraad staan zodat u de motoren kunt zien en horen draaien.

© Rentwereld.nl - created by Xpon