Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Koelwagen huren bij Rentwereld

Afmetingen en specificaties van de koelaanhangers

KLIK HIER

Koelwagen huren - Rentwereld koelwagens overzichtWilt u een koelwagen huren? Bij Rentwereld beschikken wij over meerdere professionele koel- en vriesaanhangers. Een koelwagen wordt veel ingezet tijdens evenementen om dranken of etenswaren in te koelen. Hygiëne is tijdens warme dagen extra belangrijk, daarom is het belangrijk om etenswaren goed koel te houden. Onze experts voeren altijd eerst een grondige inspectie uit wanneer wij de koelwagen verhuren. Zo wordt de kans op problemen verkleind. Wij vinden het belangrijk om professionele en gedegen koelwagens aan u te verhuren, wij weten als geen ander hoe belangrijk uw koeling is, vanwege hygiënische redenen maar uiteraard ook vanuit financieel oogpunt.

Met spoed een koelwagen huren!

Of u nu een supermarkt, slagerij of evenement heeft uw koeling is enorm belangrijk. Mocht uw huidige koeling het onverhoopt begeven, dan is het belangrijk om snel te schakelen. U kunt bij ons met spoed een koelwagen huren. Wij brengen de koelwagen zo snel mogelijk bij u op locatie zodat uw producten vers blijven en u geen schade oploopt door bedorven voedsel.

Wilt u direct een koelwagen huren of meer informatie over het huren van een koelwagen? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over de huur mogelijkheden van onze koelwagens.

Koelwagen huren voor een lange periode

Wilt u een koelwagen huren voor een langere periode? Ook dat is mogelijk, u gaat bijvoorbeeld verbouwen of u heeft voor een bepaalde periode gewoon extra koeling nodig? Wij hanteren speciale tarieven wanneer u voor langere tijd een koelwagen wilt huren. Direct meer informatie over een koelwagen huren? Neem dan contact met ons over de mogelijkheden.

Koelwagen huren voor uw evenement

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen bent u bij Rentwereld op het juiste adres. Onze koelwagen is mooi te combineren met onze frietwagens!

Wij vinden het belangrijk dat u als klant uiteindelijk altijd tevreden bent, dat is onze prioriteit!

Direct een koelaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon