Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Losse frietwagen huren

Afmetingen en specificaties van de losse frietwagen huren

KLIK HIER

Losse frietwagen huren - RentwereldWilt u de catering op uw evenement in eigen hand houden? Bij Rentwereld kunt u een losse frietwagen huren. Dit is mogelijk voor 1 dag of voor een langere periode. Onze moderne frietwagens zijn maximaal 2 jaar oud en zijn voorzien van alle gemakken. U kunt er direct mee aan de slag! Met een uitgebreide handleiding die aanwezig is in onze frietwagen, is het voor iedereen mogelijk om heerlijke friet & snacks te bakken.

Losse frietwagen huren voor een tentfeest

Een tentfeest staat altijd in het teken van gezelligheid, een frietwagen is hierbij een must. U kunt bij ons een losse frietwagen huren en uw eigen mensen/personeel inzetten om de friet te bakken. U hoeft daardoor de omzet niet grotendeels af te staan aan een cateraar. U weet zelf als geen ander hoeveel gasten u kunt verwachten en hoeveel u moet inkopen. Wilt u een losse frietwagen huren voor uw aanstaande evenement, neem vrijblijvend contact met ons op.  Wij willen graag met u meedenken en de mogelijkheden bespreken.

Losse frietwagen huren buurtfeest

Bij het organiseren van een buurtfeest komt altijd een hoop kijken, hoeveel mensen komen er, welke locatie is geschikt, wat voor eten willen we? U zult snel tot de conclusie komen dat een losse frietwagen huren een ideale en goedkope oplossing is voor uw buurtfeest. Iedereen houdt tenslotte van een lekker frietje en u hoeft met deze oplossing geen duur cateringbedrijf in te schakelen. Een bijkomend voordeel van een losse frietwagen huren is dat u en uw buurtgenoten samen de friet en snacks kunnen bereiden. Rentwereld kan u voorzien van verse friet, snacks, mayonaise en overige benodigdheden om uw buurtfeest te laten slagen.

Frietbakken uit handen geven

Geeft u het frietbakken toch liever uit handen, wij kunnen een oplossing op maat bieden. Denk hierbij aan het leveren van ervaren en gezellig personeel en het adviseren in het snack assortiment. Wij denken graag mee in de kostenbesparing en iedereen zal met een lach op zijn gezicht op uw evenement rondlopen.

Direct een losse frietwagen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon