Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Mobiele badkamer huren?

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER

Mobiele badkamer - RentwereldWanneer u door bijvoorbeeld een verbouwing uw eigen toilet of badkamer niet kunt gebruiken, biedt het huren van een mobiele badkamer de oplossing. Ook bij het organiseren van een feest of evenement biedt een mobiele badkamer huren de uitkomst. Het grote voordeel van een mobiele badkamer is dat hij bijna overal geplaatst kan worden. Het enige wat u nodig heeft is water, stroomaansluiting- en een afvoer.

Badkamer verbouwen?

De verbouwing van een badkamer duurt al snel 2 à 3 weken. In deze periode wilt u natuurlijk ook, na een lange dag, kunnen genieten van een heerlijk warme douche. Een mobiele badkamer huren is de ideale oplossing. De mobiele badkamer is van alle gemakken voorzien en is een tijdelijke vervanging voor uw badkamer. Door middel van een mobiele badkamer huren hoeft u niet meer bij familie of de buren te gaan douchen tijdens de verbouwing, maar kunt u in alle privacy genieten van een warme douche gewoon bij uw huis. Een mobiele badkamer huren zorgt voor rust tijdens de drukte van een verbouwing.

Mobiele badkamer huren voor uw feest of evenement?

Geeft u binnenkort een feest en wilt u niet dat uw gasten in de ochtend gebruik maken van uw privé douche en toilet? Een mobiele badkamer huren biedt de uitkomst. Hierin kunnen uw gasten in alle privacy gebruik maken van het toilet of  genieten van een heerlijke warme douche zonder dat u er binnen last van heeft. Ook als u een evenement gaat organiseren is een mobiele badkamer huren ideaal. Zo hebben bijvoorbeeld de artiesten die u uitnodigt de mogelijkheid om rustig naar het toilet te gaan of te douchen. Ook hoeven zij zo niet naar een chemisch toilet maar kunnen zij gewoon toiletteren op een toilet met de luxe van thuis. Bij een meerdaags evenement is het voor u als organisatie ook fijn om op het evenemententerrein te kunnen douchen toch? Daarom is het de perfecte oplossing een mobiele badkamer te huren.

Direct een mobiele badkamer huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon