Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Bereikbaar

  085 250 00 57

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Bereikbaar

  085 250 00 57

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Mobiele badkamer

Uw badkamer verbouwen? Natuurlijk wilt u niet de buren lastig vallen met de vraag of u daar mag douchen. Huur een mobiele badkamer! Onze mobiele badkamer is gemakkelijk overal te plaatsen. In de tuin, op uw oprit of gewoon voor de deur in het parkeervak. Onze mobiele badkamer is simpel aan te sluiten, uiteraard helpen wij u hier graag mee. Onze mobiele badkamer is tevens voorzien van een toilet en een verwarming. Hieronder vindt u een overzicht van onze mobiele badkamers. 

Mobiele badkamer type 17
Douchecabine 160
Dubbele mobiele badkamer type 418

Gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen, maar wilt u in deze periode niet afhankelijk zijn van de douche bij familie of buren? Of heeft u door bijvoorbeeld een lekkage dusdanig veel waterschade dat uw badkamer onbruikbaar is geworden? Een mobiele badkamer huren is voor u de perfecte oplossing om gewoon te kunnen genieten van een warme douche. De mobiele badkamer kan vrijwel overal geplaatst worden. U heeft alleen water, stroom- en een afvoer nodig.

Tijdelijke badkamer huren bij verbouwing

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, moet u er rekening mee houden dat u gedurende 2 a 3 weken geen gebruik kunt maken van uw eigen douche. Een tijdelijke badkamer huren is de oplossing waarbij u iedere dag kunt genieten van een heerlijk warme douche met de luxe die u gewend bent. De tijdelijke badkamer is van alle gemakken voorzien en is daardoor een tijdelijke vervanging voor uw eigen badkamer. Door een tijdelijke badkamer te huren hoeft u uw familie en buren niet lastig te vallen door daar te komen douchen.

Mobiele badkamer huren bij evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u daarvoor een mobiele badkamer huren? Bij Rentwereld bent u hiervoor aan het juiste adres. Wat is voor het personeel op uw festival fijner dan het genieten van een warme douche na een lange dag werken? Ook voor de artiesten die op komen treden op uw evenement kan een verfrissende douche na een intensief optreden erg fijn ervaren worden.

Mobiele badkamer huren woningcorporatie

Ook voor woningcorporaties is een mobiele badkamer huren een ideale oplossing, als zij de badkamers van hun huurwoningen gaan renoveren. Door het plaatsen van een mobiele badkamer bij de woningen die u gaat verbouwen, kunnen uw huurders in alle privacy douchen, terwijl u de badkamers verbouwt. Bovendien is de mobiele badkamer voor u een goedkope oplossing. Meerdere huishoudens kunnen gebruik maken van de mobiele badkamer waardoor kosten kunt besparen. Wij hebben mobiele badkamers op voorraad, waardoor er de mogelijkheid is om meerdere mobiele badkamers te huren. Het is bij ons ook mogelijk om voor een langere periode een mobiele badkamer te huren. Als u bijvoorbeeld meerdere projecten achter elkaar heeft, dan bent u altijd voorzien van een mobiele badkamer en scheelt dit voor u in de kosten.

Badkamer huren met spoed

Een lekkage in uw huis is heel vervelend, maar het wordt nog vervelender als u hierdoor soms enkele weken uw douche niet kunt gebruiken. Door een badkamer huren met spoed is dit probleem snel opgelost. U kunt in onze mobiele badkamer gewoon genieten van een douche zoals u dit gewend bent van thuis. Wij kunnen vaak binnen enkele uren leveren, het probleem is daarmee vaak tijdelijk opgelost. Voor spoed zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

© Rentwereld.nl - created by Xpon