Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Mobiele badkamer

Mobiele badkamer huren

Heeft u tijdelijk een mobiele badkamer nodig in verband met de verbouwing van uw badkamer of voor uw personeel? Kies er dan voor om een mobiele badkamer te huren bij Rentwereld! Onze mobiele badkamers zijn overal te plaatsen, simpel aan te sluiten en tevens standaard voorzien van een toilet en een verwarming!

Wij van Rentwereld zijn al jaren gespecialiseerd in het verhuren van mobiele badkamers. Buiten het leveren van uw tijdelijke badkamer helpen we u ook graag bij het plaatsen en installeren, ongeacht of dit nu in het weiland, op de oprit of direct voor de deur in het parkeervak is! Verder kunnen wij u in heel Nederland, België en Duitsland van dienst zijn dankzij onze centrale ligging. De mobiele badkamers zijn tot slot ook direct uit voorraad leverbaar!

De verschillende mobiele badkamers

Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare mobiele badkamers die te huur zijn. Heeft u speciale wensen? Maak dit dan kenbaar aan ons, vrijwel alles is bespreekbaar.

Mobiele badkamer type 17
Douchecabine 160
Dubbele mobiele badkamer type 418

Waarom een mobiele badkamer huren?

Een mobiele badkamer huurt u natuurlijk niet zomaar, vaak is dit het gevolg van een verbouwing bij u thuis of als extra voorziening bij een evenement of bedrijf. U bent opzoek naar een extra stukje comfort voor een bepaalde periode waarin uw eigen badkamer buiten gebruik is of om de gasten van uw evenement extra luxe te bieden. Kortom, een mobiele badkamer huren is de perfecte oplossing om te kunnen (blijven) genieten van een warme douche.

Een mobiele badkamer biedt onder andere uitkomst in de volgende situaties:

 • Een verbouwing van uw badkamer
 • Lekkage/waterschade in uw badkamer
 • Als extra comfort voor personeel/artiesten op uw evenement
 • Ook voor woningcorporaties die grootschalig badkamers renoveren

Ben jij ook niet graag afhankelijk van de douche bij familie of buren? Vraag dan direct een offerte aan voor een mobiele badkamer!

Meer over het huren van een mobiele badkamer

Rentwereld heeft verschillende typen mobiele badkamers te huur. Afhankelijk van de specificaties van de badkamer bieden deze ruimte aan 1 tot 2 personen. Daarnaast zijn alle mobiele badkamers standaard voorzien van:

 • Aansluitkabel 230v
 • Boiler
 • Afvoer
 • Vergruispomp
 • Kachel
 • Stabiele steunpoten
 • Dakluik voor beluchting
 • Bankje
 • Kledinghaakjes
 • Badmeubel met wasbak en spiegel
 • Verlichting
 • Thermostaat kraan
 • Stopcontact
 • Afzuiging

Voor de aansluiting van uw mobiele badkamer hebt u enkel een 230v aansluiting, wateraansluiting (koud water) en een afvoer nodig. De meegeleverde boiler verwarmd het water!

Het voordeel van de mobiele badkamers die wij te huur aanbieden, is dat wij u dankzij ons nieuwe en moderne wagenpark kunnen garanderen dat onze materialen betrouwbaar zijn. Alle materialen worden dan ook jaarlijks onderhouden en hebben een frisse en moderne uitstraling!

De voordelen van Rentwereld

 • Snelle service
 • Nieuwe materialen
 • Persoonlijk advies
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Centraal gelegen
 • Wij voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid, elektriciteit, energieprestatie en brandweerstand

Ontdek meer over onze mobiele badkamers

Douchecabine
Levering mobiele badkamers
Mobiele bakkamer voor op de woningbouw
Mobiele badkamers transport
Mobiele badkamer voor renovatie

Wat zeggen anderen over Rentwereld?

Benieuwd naar de ervaring van de mensen die al eerder een mobiele badkamer bij Rentwereld gehuurd hebben? Lees dan de onderstaande reviews en laat u inspireren!

Jeroen Kops

Wij hebben voor Openluchtbad Boschbad een snacktrailer laten maken door Rentwereld en hierbij is het contact altijd, ook na de levering, perfect geweest. Snelle respons, goede kwaliteit trailer. Gilbert bedankt en op naar meer evenementen en een mooie zomer 🙂
Kaatje Floren

Ik ben geholpen door zeer vriendelijk personeel van Rentwereld met mijn verkoopwagen. Zij toonden zich behulpzaam bij het aansluiten van een gasaansluiting en dachten met me mee over het plaatsen van een disselbak. De medewerkers geven onderlegd advies, hun eigenbelang is ondergeschikt aan de beste oplossing voor de klant. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug.

Tijdelijke badkamer huren bij verbouwing

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, moet u er rekening mee houden dat u gedurende 2 a 3 weken geen gebruik kunt maken van uw eigen douche. Een tijdelijke badkamer huren is de oplossing waarbij u iedere dag kunt genieten van een heerlijk warme douche met de luxe die u gewend bent. De tijdelijke badkamer is van alle gemakken voorzien en is daardoor een tijdelijke vervanging voor uw eigen badkamer. Door een tijdelijke badkamer te huren hoeft u uw familie en buren niet lastig te vallen door daar te komen douchen.

Mobiele badkamer huren voor uw evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u daarvoor een mobiele badkamer huren? Bij Rentwereld bent u hiervoor aan het juiste adres. Wat is voor het personeel op uw festival fijner dan het genieten van een warme douche na een lange dag werken? Ook voor de artiesten die op komen treden op uw evenement kan een verfrissende douche na een intensief optreden erg fijn ervaren worden.

Mobiele badkamers voor woningcorporaties

Ook voor woningcorporaties is een mobiele badkamer huren een ideale oplossing, bijvoorbeeld als zij de badkamers van hun huurwoningen gaan renoveren. Door het plaatsen van een mobiele badkamer bij de woningen die u gaat verbouwen, kunnen uw huurders in alle privacy douchen, terwijl u de badkamers verbouwt. Bovendien is de mobiele badkamer voor u een goedkope oplossing. Meerdere huishoudens kunnen gebruik maken van de mobiele badkamer waardoor u kosten kunt besparen. Wij hebben mobiele badkamers op voorraad, waardoor er de mogelijkheid is om meerdere mobiele badkamers te huren. Het is bij ons ook mogelijk om voor een langere periode een mobiele badkamer te huren. Als u bijvoorbeeld meerdere projecten achter elkaar heeft, dan bent u altijd voorzien van een mobiele badkamer en scheelt dit voor u in de kosten.

Met spoed een mobiele badkamer huren

Een lekkage in uw huis is heel vervelend, maar het wordt nog vervelender als u hierdoor soms enkele weken uw douche niet kunt gebruiken. Door een mobiele badkamer met spoed te huren is dit probleem gelukkig ook weer snel opgelost. U kunt in onze mobiele badkamer gewoon genieten van een douche zoals u dit gewend bent. Wij kunnen vaak binnen enkele uren leveren, het probleem is daarmee vaak tijdelijk opgelost. Voor spoed zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Vragen of interesse?

Heeft u een vraag over een van onze mobiele badkamers of bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij zijn het beste te bereiken op: 085 250 00 57, voor spoedgevallen kunt u ons 24/7 bereiken.

Vraag een gratis offerte aan

© Rentwereld.nl - created by Xpon