Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Mobiele douche huren

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER

U gaat uw badkamer verbouwen, maar u wilt gedurende deze periode toch zonde problemen kunnen douchen? Een mobiele douche huren is de oplossing voor u! Ook voor woningcorporaties die de badkamers in huurwoningen gaan verbouwen is een mobiele douche huren een passende oplossing. Het voordeel van een mobiele douche is dat hij vrijwel overal geplaatst kan worden. U heeft alleen water, stroom- en een afvoer nodig.

Mobiele douche huren tijdens de verbouwing

Als u uw badkamer gaat verbouwen, moet u er rekening mee houden dat u gedurende 2 à 3 weken geen gebruik kunt maken van uw eigen douche. Een mobiele douche huren is de oplossing waarbij u dan iedere dag kunt genieten van een heerlijk warme douche met de luxe die u gewend bent. De mobiele douche is van alle gemakken voorzien en is daardoor een tijdelijke vervanging voor uw badkamer. U kunt gewoon thuis douchen en hoeft dus niet naar familie of de buren om te kunnen douchen. Een mobiele douche huren zorgt voor rust tijdens de drukte van uw verbouwing.

Woningcorporatie

Ook voor woningcorporaties is een mobiele douche huren een ideale oplossing, als zij de badkamers van hun huurwoningen gaan renoveren. Door het plaatsen van een mobiele douche bij de woningen die u gaat verbouwen, kunnen uw huurders in alle privacy douchen, terwijl u de badkamers verbouwt. Bovendien is een mobiele douche huren voor u een goedkope oplossing. Meerdere huishoudens kunnen gebruik maken van de mobiele douche waardoor kosten kunt besparen. Wij hebben mobiele douches op voorraad, waardoor er de mogelijkheid is om meerdere mobiele badkamers te huren. Het is bij ons ook mogelijk om voor een langere periode een mobiele douche te huren. Als u bijvoorbeeld meerdere projecten achter elkaar heeft, dan bent u altijd voorzien van een mobiele douche en scheelt dit voor u in de kosten.

Direct een mobiele badkamer huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon