Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Mobiele keuken

Hieronder vindt u een overzicht van onze mobiele keukens. 

Mobiele keuken type 320

Mobiele keuken type 320

mobiele keuken klein

Offerte?

Offerte!
Mobiele keuken tekening

Vragen?

Bel direct!
Ook met spoed!

Vraag naar de mogelijkheden!

Afmetingen
De afmetingen van onze mobiele keuken zijn als volgt:
Lengte: 320cm
Breedte: 250cm
Hoogte: 292cm

Gewichten
Eigen gewicht: 1300kg
Laadvermogen: n.v.t.
Aantal assen: 1

Stroomvoorziening
Onze mobiele keuken is voorzien van een 230v aansluiting voor de verlichting en boiler.

Aansluiten mobiele keuken
Voor het aansluiten van de mobiele keuken heeft u alleen een 230v aansluiting en een wateraansluiting nodig (koud water). Door de boiler in de mobiele keuken wordt het water verwarmd. Binnen 15 meter van de keuken dient een afvoerput aanwezig te zijn.

Uitrusting mobiele keuken
– Aansluitkabel 230v
– Wateraansluiting
– Ruimte voor vaatwasser of wasmachine
– Boiler, er hoeft alleen koud water aangesloten te worden.
– Afvoer
– Stabiele steunpoten
– PUR schuim sandwich panelen voor beter warmtebehoud
– Raam voor beluchting
– Keukenblad en keuken kastjes

Verzekering
De gehuurde mobiele keuken is altijd standaard voorzien van verzekering!

Beschikbaarheid
Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type mobiele keuken.

Kosten mobiele keuken huren
U kunt dit type mobiele keuken huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan.

Is de keuken voor u de beste plek in huis? Dan bent u niet de enige. Veel mensen zien de keuken als de beste plek in hun huis. Het is namelijk de perfecte plek om de lekkerste gerechten klaar te maken en een gezellig samenzijn. Het kan voorkomen dat u tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw keuken. Een mobiele keuken huren is de ideale vervanger hiervoor. Door een mobiele keuken huren houdt u hetzelfde gevoel als in uw eigen keuken, zonder buiten de deur te moeten gaan eten. Onze mobiele keukens zijn compact en daarom alleen geschikt voor particulier of kleinschalig gebruik en niet voor commercieel of professioneel gebruik.

Tijdelijke keuken huren bij verbouwing keuken

Het kan zo zijn dat uw keuken toe is aan vervanging. De verbouwing die hierbij komt kijken, kan ervoor zorgen dat uw huidige keuken voor een bepaalde periode niet bruikbaar is. Ook in de periode van de verbouwing is er niets fijner dan genieten van een heerlijke avondmaaltijd in uw eigen huis. Door een tijdelijke keuken huren bent u van alle gemakken voorzien en hoeft u niet iedere avond buiten de deur te eten. Een tijdelijke keuken kan voor ontzettend veel rust zorgen tijdens de drukte van de verbouwing.

Mobiele keuken huren voor kleinschalig kantinegebruik

Wordt de keuken in uw bedrijfskantine verbouwd, waardoor u er tijdelijk geen gebruik van kunt maken? Of heeft uw bedrijf überhaupt geen keukentje in het gebouw en wilt u hiermee gaan proberen? Een mobiele keuken huren is de ideale oplossing voor u. Bij ons kunt u tijdelijk een mobiele keuken huren waarin u en uw personeel van alle gemakken worden voorzien. Onze mobiele keukens zijn compact en daardoor niet geschikt voor commercieel of professioneel gebruik.

 

Tijdelijke keuken huren met spoed

Ook door andere omstandigheden zoals bijvoorbeeld een brand kan het zo zijn dat uw keuken tijdelijk niet bruikbaar is. Ook bij dusdanig veel schade door andere oorzaken kan uw keuken onbruikbaar worden. Er kan veel tijd overheen gaan tot de keuken is gerepareerd. Toch wilt u zo snel mogelijk weer thuis kunnen koken. Bij ons kunt u een tijdelijke keuken huren met spoed. Vaak kunnen wij binnen enkele uren de tijdelijke keuken bij u op locatie afleveren. U kunt er ook voor kiezen om de tijdelijke keuken zelf bij ons op te halen. Een tijdelijke keuken huren kan u van alle gemakken voorzien, tot de reparatie heeft plaatsgevonden.

© Rentwereld.nl - created by Xpon