Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Mobiele koelcel

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende modellen koelcellen.

Koelcel type 200
Koelcel type 400

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom u een koelcel zou willen huren? Vooral in de evenementenwereld is Rentwereld een graag geziene leverancier voor het leveren van mobiele koelcellen. Ook bij de pop-up beachclubs is Rentwereld een veel geziene leverancier van mobiele koelcellen. De koelcellen kunnen worden gehuurd vanaf 1 dag, maar ook voor langere periode, zoals het gehele zomerseizoen.

Koelcontainer huren evenement

Onze koelcontainers zijn vaak te vinden op zowel grote, als kleine evenementen. Het makkelijke aan het huren van een koelcontainer is dat alle producten gedurende het evenement vers gehouden kunnen worden. Door de lage instap die de koelcontainer heeft, wordt een hoop gesjouw voorkomen en kunnen de medewerkers van het evenement gemakkelijk met spullen in en uit lopen.

Mobiele koecel huren met spoed

Is uw vaste koelcel kapot, terwijl deze vol staat met spullen? Een mobiele koelcel huren met spoed is een perfecte oplossing voor u. In de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele uren een mobiele koelcel als noodoplossing bij u op locatie hebben. Zo kunnen uw producten toch vers gekoeld blijven en hoeft u niets weg te gooien. Doordat wij snel kunnen schakelen kunnen wij ook in de avond of in het weekend de mobiele koelcel bij u op locatie leveren. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Bij nood worden de kosten voor het huren van een mobiele koelcel vaak gedekt door uw verzekering. U kunt hier bij hun naar informeren.

Mobiele koelcel afmetingen

Wij hebben verschillende formaten van de mobiele koelcel in de verhuur. Wij beschikken over koelcellen met afmetingen van 200 x 200 cm. Deze is vooral geschikt voor de kleinere ruimtes en opslagbenodigdheden. Daarnaast beschikken wij over mobiele koelcellen van 400 x 180 cm. Deze hebben uiteraard meer opslagcapaciteit en nemen aanzienlijk meer ruimte in beslag. U kunt bij ons één of meerdere koelcellen huren.

Mobiele koelcel inloop

Het enorme pluspunt van de mobiele koelcel is dat deze een lage instap heeft. Hierdoor hoeft u geen trappetje op om in de koeling te komen De mobiele koelcel is voorzien van een dubbele deur die goed te sluiten is. Doordat de deur aan beide kanten geopend is kunt u gemakkelijk de mobiele koelcel in en uit kunt rijden met rolcontainers of pallets. Hiervoor kunnen wij indien gewenst oprijplaten meeleveren.

Koelcontainer transport

Wij beschikken over eigen materialen om onze koelcontainers bij u op locatie te kunnen leveren. Heeft u op locatie geen heftruck om de koelcontainer te lossen? Geen probleem, wij beschikken over een eigen mobiele heftruck die wij mee kunnen nemen naar locatie en hiermee de koelcontainer lossen en plaatsen op de door u gewenste locatie.

Mobiele koelcel huren voor langere tijd

Wij hebben diverse mobiele koelcellen in de verhuur voor langere tijd, hierbij kunt u denken aan beachclubs in onder andere Scheveningen en Bloemendaal. Het huren van een mobiele koelcel voor langere periode is zeer handig op tijdelijke locaties. Een vaste koelcel is niet verplaatsbaar. Bijvoorbeeld bij een evenement is een mobiele koelcel ideaal.

Prijs voor een koelcel huren

De prijs voor het huren van een koelcel hangt uiteraard af van meerdere factoren. Allereerst hangt de prijs af van het type koelcel dat u wilt huren. Zoals eerder vermeld, hebben wij twee verschillende typen koelcel. Daarnaast hangt de prijs af van de periode dat u de koelcel wilt huren. U kunt bij ons een koelcel huren voor één dag, maar ook voor langere periodes. Als laatst is de prijs voor het huren van een koelcel afhankelijk van de locatie waar wij deze af dienen te leveren. Wij verhuren onze koelcellen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs.

Heeft u interesse in het huren van een mobiele koelcel? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Op onze actueel pagina kunt u lezen waar Rentwereld zoal te vinden is, wat ons bezig houd en wat onze nieuwe verhuur producten zijn. Wij hebben vaak mobiele koelcellen geplaatst, hieronder vindt u alle actueel artikelen over onze koelcellen.

Rentwereld bij de zomerfeesten
Koelcellen Rentwereld
Open Koelcel
Rentwereld concert at sea
Rentwereld defqon
Koelcel harmony of hardcore
Koelcellen voor evenementen
Transport bij rentwereld
Beachclub koeling Zandvoort
Koelcel slagerijen
Koelcellen dutch design week
Koelcel drank verhuizen
Koelcel mysteryland
Gorinchem Rentwereld
VestingsdagenHellevoetsluis
Scoutinglandgoed Zeewolde koelcellen
Rentwereld bij evenementen
© Rentwereld.nl - created by Xpon