Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Mobiele portiersloge huren

Afmetingen en specificaties van de portiersloge

KLIK HIER

Mobiele portiersloge dubbel raamEen mobiele portiersloge huren kan in heel veel situaties van pas komen. U kunt denken aan bedrijven, maar ook bij scholen, bewaakte fietsenstallingen en nog veel meer situaties is een mobiele portiersloge een veilige oplossing. Wij beschikken over verschillende standaard mobiele portiersloges. Op aanvraag kunnen wij voor u een mobiele portiersloge op maat maken zodat deze perfect past bij uw situatie.

Mobiele portiersloge huren voor uw bedrijf?

Zijn er omstandigheden waardoor het tijdelijk nodig is om extra beveiligingsmaatregelen te nemen op uw terrein? Een mobiele portiersloge huren is voor u de oplossing. Een mobiele portiersloge zorgt voor een efficiënte afhandeling van leveringen aan uw terrein. Ook kunnen bezoekers door een portiersloge goed ontvangen worden bij uw bedrijf. Onze mobiele portiersloges zijn veilig en comfortabel. U kunt ook een mobiele portiersloge huren als uw bedrijf verbouwd wordt, waardoor er tijdelijk een andere ingang is. Als u uw bestaande portiersloge door omstandigheden niet kunt gebruiken kunt u bij ons een mobiele portiersloge huren zodat de bewaking te allen tijde door kan gaan. Naast tijdelijke toepassingen kunt u voor vaste bewakingsmaatregelen kunt u bij ons ook een mobiele portiersloge kopen.

 

Mobiele portiersloge huren voor tijdelijke situaties

Heeft u regelmatig overlast van onbevoegden die uw terrein betreden? Een portiersloge huren is een passende oplossing voor u. Door de mobiele portiersloge kunt u uw terrein beter beveiligen. Beheert u bijvoorbeeld een bewaakte fietsenstalling waar u ook met slecht weer toegang moet geven en wilt controleren of iedereen met de juiste fiets weer naar buiten gaat? Een mobiele portiersloge huren is een goede oplossing. Ook kunt u denken aan scholen waar tijdelijk extra beveiliging nodig is. Met de mobiele portiersloge kunt u goed controleren wie het schoolplein betreedt en verlaat. Naast tijdelijke toepassingen kunt u voor vaste bewakingsmaatregelen kunt u bij ons ook een mobiele portiersloge kopen.

Direct een portiersloge huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon