Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Toilet cabine

Rentwereld heeft een groot aantal toilet cabines. Deze in zonnig geel uitgevoerde toiletten zijn perfect voor festival terreinen. Door zijn compacte omvang zijn deze toilet cabines makkelijk en snel te plaatsen.

Toilet cabines

Offerte?

Offerte!

Snel geleverd!

Vragen?

Bel direct!

Afmetingen
De afmetingen van dit type toilet cabine zijn als volgt.
Breedte: 110 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 231 cm

Gewichten
Gewicht leeg: 75 kg.
Inhoud: 225 liter

Voordelen
– Grote capaciteit
– Overal te plaatsen
– Eenvoudig te verplaatsen
– Gemakkelijk schoon te houden
– Passen in elk straatbeeld
– In een vrolijke gele kleur uitgevoerd, perfect voor festivals!

Beschikbaarheid
Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type mobiele toilet.

Kosten mobiele toilet
U kunt dit type mobiele toilet huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan.

Organiseert u binnenkort een evenement, zoals bijvoorbeeld een festival? Het maakt niet uit wat voor evenement u organiseert, sanitaire voorziening is altijd een must. Mobiele toiletten huren is de ideale oplossing om uw gasten van en toilet te voorzien. De mobiele toiletten passen in ieder hedendaags straatbeeld. Mede door hun vrolijke zonnig gele kleur zijn de mobiele toiletten perfect inzetbaar op festivals.

Mobiele toiletten huren festival

Onze mobiele toiletten zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik zoals op festivals en evenementen. De mobiele toiletten worden vaak verhuurd in sets van 6 stuks. Wij beschikken over een ruim aanbod mobiele toiletten. Hierdoor kunnen wij ze vrijwel altijd snel uit voorraad leveren. Wij beschikken over een zuigwagen, waarmee wij aan het einde van de dag de toiletten leeg kunnen zuigen. Zo zijn de toiletten weer helemaal klaar voor een nieuwe dag. Het kan voorkomen dat de toiletten onverwacht toch meer gebruikt worden dan vooraf ingeschat. Wij kunnen dan altijd snel ter plekke zijn om de mobiele toiletten leeg te zuigen.

Mobiele toiletten plaatsen

Onze mobiele toiletten hebben een grote capaciteit van 225 liter. Hierdoor kan 1 cabine ongeveer 50 mensen van een toilet voorzien. Doordat de mobiele toiletten uitgerust zijn met een grote opvangtank hoeven zij niet aangesloten te worden op het riool. Hierdoor kunnen de toiletten overal geplaatst worden. De mobiele toiletten zijn gemakkelijk en snel te plaatsen. De mobiele toiletten zijn gemakkelijk schoon te houden.

Naast mobiele toiletten huren, kunt u bij ons ook plaskruizen of toiletwagens huren. Wij zijn totaalleverancier voor festivals en evenementen. Zo kunnen wij uw festival of evenement ook voorzien van koel- en/of vriesaanhangers, frietwagens, cateringwagens en kassa units. De kassa units kunt u bijvoorbeeld perfect inzetten wanneer u werkt met betaalde toiletten.

Bent u geïnteresseerd in mobiele toiletten huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Bekijk ook onze plaskruizen

KLIK HIER
© Rentwereld.nl - created by Xpon