Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Toilet cabine

Rentwereld heeft een groot aantal toilet cabines. Deze in zonnig geel uitgevoerde toiletten zijn perfect voor festival terreinen. Door zijn compacte omvang zijn deze toilet cabines makkelijk en snel te plaatsen.

Bij het organiseren van een evenement, zoals een festival, is het belangrijk dat u goed nadenkt over de sanitaire voorziening. Dit is namelijk op alle evenementen en festivals een must. Toiletcabines huren is voor u wellicht de beste oplossing om al uw gasten van een toilet te kunnen voorzien. Mede door hun vrolijke zonnig gele kleur zijn onze toiletcabines perfect inzetbaar op evenementen en festivals.

Chemische toiletten huren festival

Onze chemische toiletten zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik. Hierbij kunt u denken aan de inzet op evenementen of festivals. Wij verhuren chemische toiletten vaak in sets van 6 stuks. Doordat wij over een ruim aanbod van de chemische toiletten beschikken, kunnen wij  ze vrijwel altijd snel uit voorraad leveren.

Toiletcabines plaatsen

Eén toiletcabine heeft een capaciteit van 225 liter. Dit wil zeggen dat één cabine ongeveer 50 gasten van een toilet kan voorzien. Doordat de toiletcabines uitgerust zijn met een grote opvangtank, hoeven zij niet aangesloten te worden op het riool. Hierdoor kunnen de toiletten gemakkelijk en snel overal en op ieder terrein geplaatst worden. De toiletcabines zijn van kunststof een daardoor gemakkelijk schoon te houden. Wij kunnen met u meedenken over het efficiënt plaatsen voldoende toiletten op uw terrein. Wij beschikken over een ruim aanbod toiletcabines. Daardoor kunnen wij vrijwel altijd snel uit voorraad leveren.

Bezorging mobiele toiletten

Wij leveren de mobiele toiletten op alle locaties door heel Europa. De mobiele toiletten hoeven niet op het riool aangesloten te worden. Hierdoor kunnen de toiletten overal geplaatst worden. Daarnaast beschikken wij over een zuigwagen om uw mobiele toiletten tussentijds leeg te komen zuigen, wanneer zij vol zijn.

Prijs voor toilethokjes huren

De prijs voor toilethokjes huren hangt af van meerdere factoren. Allereerst hangt de prijs af van het aantal toilethokjes dat u wilt huren. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de periode dat u de toilethokjes huurt. U kunt toilethokjes huren voor 1 dag, maar ook voor een langere periode. Als laatst is de prijs voor toilethokjes huren afhankelijk van de locatie waar wij deze af dienen te leveren. Wilt u direct de scherpste prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op!

Naast mobiele toiletten huren, kunt u bij ons ook plaskruizen of toiletwagens huren. Wij zijn totaalleverancier voor festivals en evenementen. Zo kunnen wij uw festival of evenement ook voorzien van koel- en/of vriesaanhangers, frietwagens, cateringwagens en kassa units. De kassa units kunt u bijvoorbeeld perfect inzetten wanneer u werkt met betaalde toiletten.

Bent u geïnteresseerd het huren van toiletcabines? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Bekijk ook onze plaskruizen

KLIK HIER
Evenementen units
Rentwereld bij de zomerfeesten
Toiletcabines toiletcabines
Toiletcluster Rentwereld
Vervoeren rentwereld toiletcabines
Vracht toiletcabines
Frietkarren van Rentwereld
Mobiele toiletten en toilletcabines
Rentwereld mobiele toiletten
Gorinchem Rentwereld
© Rentwereld.nl - created by Xpon