Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Mobiele toiletwagen huren

Afmetingen en specificaties van de toiletwagen

KLIK HIER

Gaat u binnenkort een evenement organiseren? Op alle evenementen is sanitaire voorziening een must. Een mobiele toiletwagen huren is de makkelijkste oplossing hiervoor.  Ook voor andere gelegenheden dan een evenement kan een mobiele toiletwagen huren nodig zijn. Denkt u hierbij aan een project in de bouw, een tijdelijke oplossing op de werkplek of school. Rentwereld heeft diverse mooie en degelijke toiletwagens in het assortiment, deze zijn gemakkelijk te plaatsen. Onze toiletwagens kunnen wij bij u op locatie bezorgen. Wij zullen u de nodige uitleg geven, zo bent u ervan verzekerd dat de bezoekers een fijne toiletervaring zullen hebben.

Mobiele toiletwagen huren voor uw Evenement

Bij een evenement kunt u denken aan een festival of concert, maar ook voor andere evenementen als een beurs, een markt of een straatfeest kunt u een mobiele toiletwagen huren. Op alle evenementen is sanitaire voorziening nodig. Voor uw bezoekers wilt u natuurlijk dat het toiletbezoek voelt alsof zij thuis een toiletbezoek brengen. Daarom zijn onze toiletwagens voorzien van moderne toiletten en urinoirs. De toiletwagen is voorzien van een dames en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast voor schoonmaakmiddelen en toiletpapier. De toiletwagen is gemakkelijk schoon te maken met een tuinslang of hogedrukreiniger. Wanneer u werkt met betaalde toiletten, kunt u bij ons naast een toiletwagen ook een kassa unit huren.

Verbouwing

Het kan ook zo zijn dat uw werkplek de toiletten gaat verbouwen en daardoor tijdelijk geen gebruik kan worden gemaakt van de sanitaire voorziening in het gebouw. Een mobiele toiletwagen huren is de oplossing hiervoor. Doordat onze toiletten een automatische spoelfunctie hebben kunnen ze medewerkers gebruik maken van de toiletten zoals zij dat gewend zijn. Onze toiletwagen is voorzien van een dames en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast voor schoonmaakmiddelen en toiletpapier. Ook bij het (gedeeltelijk) verbouwen van een school is een toiletwagen huren een goede oplossing. De leerlingen kunnen naar het toilet zoals zij gewend zijn. De toiletwagen is gemakkelijk schoon te maken met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Direct een toiletwagen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon