Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Mobiele vriescel huren

Afmetingen en specificaties van de vriescel

KLIK HIER

Heeft u een tekort aan vriesopslagcapaciteit of is uw vaste vriescel defect? Bij ons kunt u tijdelijk een mobiele vriescel huren. Dit is een kwalitatieve en flexibele oplossing als u met een dergelijk probleem zit. Onze mobiele vriescellen kunnen eenvoudig uw behoeften voorzien. Onze vriescellen zijn voorzien van een goed afsluitbare deur. Het voordeel van de vriescel ten opzichte van de vriesaanhanger is dat het een lage instap heeft en dus makkelijker toegankelijk is zodat u er ook met een rolcontainer of kar in kan rijden. Indien gewenst kunnen wij oprijplaten hiervoor meeleveren. U kunt de vriescel huren voor één dag, maar ook voor een langere periode zoals een maand of een jaar.

Afmetingen mobiele vriescel

Wij beschikken over twee standaard formaten mobiele vriescellen. Wij hebben de vriescel met de afmeting van 200×200 cm en de vriescel met de afmeting van 400×180 cm. Indien u een ander formaat vriescel wenst, dan kunnen wij dit in overleg voor u verzorgen. Goed om te weten is dat onze mobiele vriescellen koppelbaar zijn. Hierdoor heeft u altijd voldoende ruimte om al uw producten op te slaan. Wij kunnen de vriescellen door ons zelfontwikkeld afzetsysteem op vrijwel iedere locatie plaatsen zonder dat er een heftruck of kraan aanwezig hoeft te zijn. Wij denken met u mee en zijn flexibel in het afleveren en ophalen als u een vriescel wilt huren.

Mobiele vriescel huren met spoed

Is uw vaste vriescel kapot en heeft u met spoed een vervanging nodig? Bel ons op en in de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele uren een mobiele vriescel als noodoplossing bij u op locatie hebben. Ook in de avond of in het weekend. Wij kunnen snel schakelen en omdat wij flexibel zijn, kunnen wij indien nodig zeer snel een vriescel bij u op locatie afleveren. Bij nood worden de kosten voor een mobiele vriescel huren vaak gedekt door uw verzekering. Informeer hiernaar bij uw verzekering.

Direct een nood vriescel huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon