Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Mobiele vriescel

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende modellen vriescellen.

Vriescel type 200

Heeft u een tekort aan vriesopslagcapaciteit of is uw vaste vriescel defect? Bij ons kunt u tijdelijk een mobiele vriescel huren. Dit is een kwalitatieve en flexibele oplossing als u met een dergelijk probleem zit. Onze mobiele vriescellen kunnen eenvoudig uw behoeften voorzien.

Vriescel huren voor horeca

Een vriescel huren is ideaal voor een horecagelegenheid, waar tijdelijk extra vriescapaciteit nodig is. Zo verhuren wij bijvoorbeeld veel vriescellen aan beachclubs in onder andere Scheveningen en Bloemendaal. Deze zijn vaak alleen in het zomerseizoen open, waardoor er tijdelijk een vriescel nodig is om er voor te zorgen dat producten op de juiste temperatuur bewaard kunnen blijven, zodat zij niet bederven en zonder dat het personeel er een heel eind moet lopen om de producten te halen binnen. Het voordeel van de vriescel ten opzichte van de vriesaanhanger is dat het een lage instap heeft en dus makkelijker toegankelijk is zodat u er ook met een rolcontainer of kar in kan rijden. Indien gewenst kunnen wij oprijplaten hiervoor meeleveren.

Mobiele vriescel huren met spoed

Is uw vaste vriescel kapot en heeft u met spoed een vervanging nodig? Bel ons op en in de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele uren een mobiele vriescel als noodoplossing bij u op locatie hebben. Ook in de avond of in het weekend. Wij kunnen snel schakelen en omdat wij flexibel zijn, kunnen wij indien nodig zeer snel een vriescel bij u op locatie afleveren. Bij nood worden de kosten voor een mobiele vriescel huren vaak gedekt door uw verzekering. Informeer hiernaar bij uw verzekering.

Afmetingen mobiele vriescel

De afmeting van onze vriescel is 200×200 cm. Indien u een ander formaat vriescel wenst, dan kunnen wij dit in overleg voor u verzorgen. Wij denken met u mee en zijn flexibel in het afleveren en ophalen als u een vriescel wilt huren.

Prijs voor het huren van een vriescel

De prijs voor het huren van een vriescel is van meerdere factoren afhankelijk. Allereerst het type vriescel dat u huurt. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de periode dat u de vriescel wilt huren. U kunt de vriescel huren voor één dag, maar ook voor een langere periode zoals een maand of een jaar. Als laatst is de prijs van een vriescel afhankelijk van de locatie waar wij de vriescel af dienen te leveren. Wij verhuren onze vriescellen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs.

Heeft u interesse in een vriescel huren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vriescellen voor Lowlands
© Rentwereld.nl - created by Xpon