Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Multimediahok huren

Afmetingen en specificaties van het multimedia hok (Kassa unit)

KLIK HIER

Een multimediahok huren kan voor u een ideale oplossing zijn, wanneer u een evenement organiseert bijvoorbeeld. In het multimediahok kunt u alle apparatuur veilig bewaren. Wij hebben het multimediahok standaard in twee verschillende formaten. Speciale afmetingen zijn bij ons altijd bespreekbaar. Een multimediahok kunt niet alleen huren voor een korte periode, maar ook voor een langere periode.

Multimediahok huren voor uw evenement

Bij evenementen wordt veel gebruik gemaakt van beeld, licht en geluid. De apparatuur die hiervoor gebruikt wordt, is vaak niet waterbestendig. Daarom is een multimediahok huren een ideale oplossing voor u. In het multimediahok kunt u de benodigde apparatuur gemakkelijk neerzetten zonder dat het nat wordt geregend. Een ander voordeel van een multimediahok huren is dat er ruimte is voor een persoon om de apparatuur te bedienen. Door een multimediahok huren, kan uw evenement dus ook altijd met slecht weer slagen. Het multimediahok heeft hiernaast nog vele andere toepassingen. Zo kan hij bijvoorbeeld ook als kassahok gebruikt worden, voor de toegang of muntenverkoop op uw evenement. U kunt het ook gebruiken voor een spreker op uw evenement, hierbij kunt u denken aan iemand die bij sportevenementen heel de dag verslag doet of bij een festival iemand die alles aan elkaar praat. U kunt het hok zelfs als afstempelloket of als hok voor de wedstrijdleiding gebruiken.

Multimediahok naar wens

Het multimediahok hebben wij in twee verschillende formaten, maar speciale afmetingen zijn bespreekbaar. Wij kunnen uw multimediahok volledig naar uw wens bouwen. U kunt hierbij denken aan het formaat, maar ook de reclame op het multimediahok, de verlichting, stopcontacten en dergelijke. Al uw wensen kunt u met ons bespreken. Het multimediahok kan zo gemaakt worden dat het voor alle toepassingen geschikt is.  Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij denken altijd met u mee en wij komen altijd tot een oplossing.

Direct een multimedia hok huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon