Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Nood badkamer

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER

Nood badkamer hurenHeeft u door een lekkage waterschade in uw badkamer en gaat het lang duren om het op te lossen? Of u gaat binnenkort uw badkamer verbouwen en wilt u toch zonder problemen kunnen genieten van een warme douche? Een nood badkamer huren is de ideale oplossing waardoor u ’s avonds altijd kunt genieten van een heerlijk warme douche. Bij spoed kunnen wij vaak binnen enkele uren leveren, waardoor u lang zonder douche zit.

Nood badkamer huren bij lekkage

Een lekkage in uw huis is heel vervelend, maar het wordt nog vervelender als u hierdoor soms enkele weken uw badkamer niet kunt gebruiken. Door het huren van een nood badkamer is dit probleem opgelost. U kunt hiermee gewoon genieten van een douche zoals u dit gewend bent. Een tweede voordeel is dat u gewoon bij uw huis kunt douchen en dus niet bij familie of buren aan hoeft te kloppen om gebruik te maken van hun douche. Wij kunnen vaak binnen enkele uren leveren, daardoor is uw probleem vaak tijdelijk opgelost. U kunt hem laten staan tot uw eigen badkamer weer gebruikt kan worden. De nood badkamer kan vrijwel overal geplaatst worden. U heeft alleen water, stroom- en een afvoer nodig.

Gaat u verbouwen?

De verbouwing van een badkamer duurt al snel 2 à 3 weken. In deze periode wilt u natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een heerlijk warme douche. Een nood badkamer huren is de ideale oplossing. Deze is van alle gemakken voorzien en is een tijdelijke vervanging voor uw badkamer. Hierdoor hoeft u niet meer bij familie of de buren te gaan douchen tijdens de verbouwing, maar kunt u in alle privacy genieten van een warme douche zoals u van thuis gewend bent. De nood badkamer kan vrijwel overal geplaatst worden, u hoeft zo nooit van huis voor een douche. Een nood badkamer huren zorgt voor rust tijdens de drukte van een verbouwing.

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER
© Rentwereld.nl - created by Xpon