Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Nooddouche

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER

Heeft u door een lekkage waterschade in uw badkamer en gaat het lang duren om het op te lossen? Of u gaat binnenkort uw badkamer verbouwen en wilt u toch zonder problemen kunnen genieten van een warme douche? Een nooddouche huren is de ideale oplossing waardoor u ’s avonds altijd kunt genieten van een heerlijk warme douche. Bij spoed kunnen wij vaak binnen enkele uren leveren, waardoor u nooit voor een lange tijd zonder douche zit.

Nooddouche huren bij lekkage

Een lekkage in uw huis is heel vervelend, maar het wordt nog vervelender als u hierdoor soms enkele weken uw douche niet kunt gebruiken. Door het huren van een nooddouche is dit probleem opgelost. U kunt hierin gewoon genieten van een douche zoals u dit gewend bent van thuis. Een ander voordeel is dat u gewoon bij uw huis kunt douchen en niet bij familie of buren aan hoeft te kloppen om gebruik te maken van hun douche. Wij kunnen vaak binnen enkele uren leveren, het probleem is daarmee vaak tijdelijk opgelost. De nooddouche kan vrijwel overal geplaatst worden. U heeft alleen water, stroom- en een afvoer nodig.

Gaat u verbouwen?

De verbouwing van een badkamer duurt al snel 2 à 3 weken. In deze periode wilt u natuurlijk ook, na een lange dag, kunnen genieten van een heerlijk warme douche. Een nooddouche huren is de ideale oplossing. Deze is van alle gemakken voorzien en is een tijdelijke vervanging voor uw badkamer. Hierdoor hoeft u niet meer bij familie of de buren te gaan douchen tijdens de verbouwing, maar kunt u in alle privacy genieten van een warme douche zoals u van thuis gewend bent. De nooddouche kan vrijwel overal geplaatst worden, u hoeft zo nooit van huis voor een douche. Een nooddouche huren zorgt voor rust tijdens de drukte van een verbouwing.

Direct een mobiele badkamer huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon