Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Noodtoilet huren

Afmetingen en specificaties van de toiletwagen
Direct een noodtoilet huren?

KLIK HIER

Heeft u door onvoorziene omstandigheden met spoed een vervanging voor uw toiletten nodig? Een noodtoilet huren is voor u de eenvoudigste oplossing. Ook voor wel voorziene omstandigheden zoals een verbouwing kunt u bij ons een noodtoilet huren. Rentwereld heeft diverse mooie en degelijke toiletwagens in het assortiment, deze zijn gemakkelijk te plaatsen. Onze toiletwagens kunnen wij bij u op locatie bezorgen. Wij zullen u de nodige uitleg geven, zo bent u ervan verzekerd dat de bezoekers een fijne toiletervaring zullen hebben.

Noodtoilet huren bij schade

Heeft u op uw werkplek of school schade aan de toiletten door bijvoorbeeld een brand, problemen met het riool of verstoppingen. Dan kunt u bij ons een noodtoilet huren. Natuurlijk wilt u dat het toiletbezoek voor uw medewerkers of leerlingen voelt alsof zij thuis een toiletbezoek brengen. Onze toiletwagens zijn voorzien van moderne toiletten en urinoirs. De toiletwagen is voorzien van zowel een dames als een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast voor schoonmaakmiddelen of toiletpapier. De toiletwagen is eenvoudig te reinigen met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Noodtoilet huren bij een verbouwing

Het kan ook zo zijn dat uw werkplek de toiletten gaat verbouwen en daardoor tijdelijk geen gebruik kan worden gemaakt van de sanitaire voorziening in het gebouw. Een noodtoilet huren is de oplossing hiervoor. Doordat onze toiletten een automatische spoelfunctie hebben kunnen ze medewerkers gebruik maken van de toiletten zoals zij dat gewend zijn. Onze toiletwagen is voorzien van een dames en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast voor schoonmaakmiddelen en toiletpapier. Ook bij het (gedeeltelijk) verbouwen van een school is een toiletwagen huren een goede oplossing. De leerlingen kunnen naar het toilet zoals zij gewend zijn. De toiletwagen is eenvoudig schoon te maken met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Direct een noodtoilet huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon